Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Studierabat i Lagkagehuset

Lagkagehuset er en klassiker, de fleste kender til. Siden 1991 er der nemlig blevet langet kvalitetsbevidste kager og ikke mindst brød over disken. Fokus er især på det enkle og rustikke, hvorfor alle brød er slået op i hånden og bagt i stenovn.

Efterhånden findes den velkendte bagerkæde over hele landet, og de har endda hele 26 butikker i København. Så du altid kan stå op til duften af friskbagt brød og en varm kop kaffe.

Hele bagereventyret startede ved Christianshavns Torv, hvoraf Christianshavnerbrødet fik sit navn.  Det egner sig perfekt med en god skive ost, da brødet både har en saftig krumme og en sprød skorpe. Det går man aldrig galt i byen med, hvorfor det også bogstaveligtalt går som varmt brød i butikkerne.

 

Rabatter ved Lagkagehuset

Ved Lagkagehuset kan du få rabatter på alt fra velduftende kaffe og nybagt brød til deres lækre kager, wienerbrød, kanelstænger og store festkager.

Studierabat

Studerende får 30% rabat på alle varme drikke ved Lagkagehuset. Man skal blot kunne fremvise et gyldigt studiekort.

Lagkagehuset byder bl.a. på kaffe af særlig høj kvalitet, såkaldt Speciality Coffee, brygget på bønner fra Colombia og Brasilien. Lagkagehusets kaffe ristes og kvalitetssikres af en professionel kaffesmager fra Modern Standard Coffee.

Med rabatten på 30% bliver cappuccinoen lidt billigere og resten af måneden lidt sjovere.

Lagkagehusets app

Lagkagehusets app
Lagkagehusets app

Det er ikke kun studerende, som kan få rabatter hos Lagekagehuset. Gennem Lagekagehuset’s egen app kan alle få adgang til attraktive tilbud eller optjene point til en række gratis fordele på udvalgte produkter til dig, når du handler i Lagkagehuset.

TooGoodToGo

Lagkagehuset samarbejder med TooGoodToGo om at mindske madspild. Derfor kan du købe lykkeposer gennem TooGoodToGo appen, som vil blive fyldt med overskudsmad fra den pågældende dag og efterfølgende afhente den i din lokale Lagkagehuset butik.

Lagkagehusets TooGoodToGo Lykkepose
Lagkagehusets TooGoodToGo Lykkepose

I posen kan der være alt fra sandwich til flødeskumskager, som intet fejler, men ikke kan sælges den næste dag. Derudover modtager velgørenhedsorganisationer som bl.a. Kvindehjemmet, Mændenes Hjem og Vestre Fængsel også overskudsvarer fra Lagkagehuset. Hver eneste dag er der andre mennesker, som kan få glæde af brød og kager, som ellers ville være endt i skraldespanden. Det er et samarbejde, som alle glædes over.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information