Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tarzan svinger sig i Falkonersalen

Vi har været til premieren på Tarzan muscial, der i øjeblikket opføres i Falkonersalen på Frederiksberg. Velkommen til junglen!

Fredericia Teater er endnu engang lykkedes med at lave den flotteste musical med dygtige sangere og skuespillere, og et virkelig flot sceneshow. På vej ind til forestillingen er der grøn jungleløber, den flotteste foyer og små hjørner med de flotteste kulisser, der sætter rammen for junglen, hvor der aldrig har været mennesker – andet end Tarzan selvfølgelig. Der er lagt op til en aften fyldt med abestreger og flotte scenedetaljer!

Man skulle næsten tro, at skuespillerne har siddet og kigget meget længe på videoer af gorillaer og deres opførsel, for man får som publikum virkelig fornemmelsen af, at en rigtig gorilla kan kravle, klatre og svinge sig ligesom dem – måske har de faktisk siddet og indstuderet gorillaers væremåde, man ved jo aldrig! Især flokkens overhoved, Kerchak, spiller virkelig godt i de scener, hvor alt ikke går efter hans hoved. Kerchak løber rundt, slår på alt og siger høje lyde – ligesom man kunne forestille sig, at en rigtig gorillahan ville gøre. Under forestillingen svinger gorillaerne sig ikke kun rundt på scenen, men også henover publikum, så man virkelig får fornemmelsen af, hvor godt scenen bliver udnyttet.

Forestillingen strækker sig over en lang periode, hvor man både ser Tarzan som baby, barn og voksen. På den måde bliver forestillingen også en fortælling om Tarzans identitetskrise helt fra han var lille – han ved jo godt, at han ikke passer ind, men finder først ud af når Jane ankommer til junglen, at han ikke er den eneste, der ser sådan ud. Tarzan er ikke bare en abe, der mangler lidt hår på kroppen – det går faktisk op for ham, at han slet ikke er en abe. Men hvordan skulle man også vide det, når man aldrig har kendt til andre arter, der ligner en?

Tarzan musical er virkelig en gennemført musical, hvor tydeligt er tænkt over alle detaljerne. Musicalen er også opført i både Fredericia og Århus før den fik premiere i København, og skuespillerne har derfor også virkelig fået øvet sig! Musicalen er Fredericia Teaters fjerde samarbejde med Disney, og har indtil nu solgt 155.000 billetter. Hvis du også vil opleve musicalen, kan billetter købes lige her, og de koster mellem 100 og 600 kroner. Spilleperioden er helt til 12. januar tirsdag til søndag, så det er en helt oplagt julegave, til en der ønsker sig oplevelser.

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza