Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Verdens bedste morgenfest

Fredag d. 11 september inviterer Verdens Bedste Nyheder, Roskilde Festival, Footwork og IBIS til Verdens Bedste Morgenfest fra klokken 7-9 på Rådhuspladsen. Eventet skal være med til fejre, at verdens fremtid ser bedre og bedre ud.

Hvad skal der ske?

Hvis du er en af de morgenfriske typer kan du starte din fredag morgen med gode viberationer, morgenfest og flinke mennesker. I løbet af morgenen vil Kalles Kaffe servere gratis kaffe, Footwork sparker dansegulvet i gang og IBIS uddeler nyheder og chokolade til de fremmødte. Udover det, sætter Verdens Bedste Nyheder og Roskilde Festival en unik, orange ramme om hele begivenheden. Lige nu er over 1500 personer tilmeldt via Verdens Bedste Morgenfests event på facebook.

Hvorfor skal vi fejre?

For 15 år siden gik verdens ledere sammen for at skabe en fremtidsplan frem imod 2015. I alt indgik der 8 mål, som blandt andet omhandlede bekæmpelse af fattigdom, nød og menneskerettigheder. Målene er ikke nået fuldstændig, men verden er kommet langt. Eksempelvis sætter Verdens Bedste Morgenfest fokus på, at verdens befolkning lever længere i ni ud af ti lande, fem ud af seks kan i dag læse og skrive, og de mindst udviklede lande tjener tre gange så meget som i 1990. Konklusionen er derfor den, at verdens befolkning lever længere og bedre – og det skal fejres.

Hvem står bag verdens bedste morgenfest?

Verdens Bedste Morgenfest er en del af Verdens Bedste Nyheders årlige event om morgenen, hvor der blandt andet bliver uddelt aviser med gode nyheder og sjove historier fra udviklingslandene. Fredag d. 11 september står over 100 forskellige, danske organisationer sammen om at fortælle, at arbejdet i udviklingslandene skaber positive resultater, og at det er arbejdet værd. Organisationerne vil gerne fortælle, at det i udviklingslandene faktisk går bedre end de fleste går rundt og tror, og at vi sammen kan bekæmpe fattigdom og nød.

I samme kategori

smk
Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
cover-1
IMG_4447

Populære kategorier

Information