Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Yoga under åben himmel

Yoga er blevet en populær fritidsaktivitet for mange og i år har der været flere udendørs yogaarrangementer. Her får du en guide til de sidste muligheder for at dyrke yoga i det fri.

Yoga med udsigt over Københavns havn

Yoga på Kajen har hele juli måned hver lørdag haft morgenyoga på kajen på Papirøen. Under kyndig vejledning af yogainstruktør Ellie Bruun fik du halvanden times træning samt morgenmad for 75 kr. Det har været så populært, at Ellie har udvidet det til to lørdage i august: nu på lørdag den 15. august og lørdag den 22. august. I denne august-udgave af Yoga på Kajen får du halvanden times yoga, som starter kl. 8.30, samt frugt og lidt snacks til prisen af 50 kr. For at deltage skal du købe billet.

Yogiens Roskilde Festival

Hvis du er en yogi, så er Copenhagen Yoga Festival din Roskilde. Over tre dage – fra den 28. august til den 30. august – kan du deltage i diverse workshop på tværs af yogastudier og -stilarter. Det er fjerde gang at festivalen afholdes på Tiøren ved Amager Strand under åben himmel og i store telte. Billetter kan købes til og med den 27. august og det koster 495 kr. for alle dage. Du kan også købe endagsbilletter. Børneyoga er gratis. Se de forskellige billettyper.

Gratis yoga i det fri

Der er også mulighed for at dyrke gratis yoga i det fri. I Fælledparken er det blevet til en tradition, at der hver sommer er gratis yogatræning for folk i alle aldre og på alle yoga-niveauer. Det er lørdag morgen og sidste omgang er nu på lørdag den 15. august. Hold øje med Facebook.

Med Rise’n’Fly kan du lave en solhilsen, som rent faktisk er en solhilsen. Søndag den 30. august kl. 6.30 kan du træne til solopgangen i Dome of Visions. Teknisk set er det ikke helt under åben himmel, men Dome of Visions’ glasramme vil give dig følelsen af at være udenfor. Læs mere på Facebook.

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
Escape Room - City escape

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Fyrv%C3%A6rkerifestival-i-Tivoli_Kred.-Lasse-Salling-1
Pumpehuset-foto-af-Tue-Blichfeldt-1
photo-1600335895229-6e75511892c8
221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen

Populære kategorier

Information