Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Anmeldelse af Restaurant Ansvar på Kalvebod Brygge

Artiklen er skrevet i samarbejde med Restaurant Ansvar

Vi har besøgt Restaurant Ansvar, som med sin fantastiske udsigt over Kalvebod Brygge, bød på en skøn gastronomisk oplevelse.

Hos Restaurant Ansvar er økologi og friskhed i højsædet, hvilket skinner igennem under hele oplevelsen. Når Restaurant Ansvar byder velkommen, er man sikret, at alt er gennemtænkt. Alt, fra service til belysningen, er miljøvenligt, og gør en forskel for vores planet.

Foto: Restaurant Ansvar

Vælg mellem 2 menuer – begge med miljøet i tankerne

Hos Restaurant Ansvar ændres menukortet med sæsonen for at sikre de bedste råvarer. Da vi besøgte restauranten i december 2022, stod valget mellem en 3-retters vegansk  menu, eller en 5-retters grøntsagsorienteret menu. De to menuer er kendetegnende for restauranten, der altid har miljøet for øje. For at få den fulde oplevelse valgte vi at gå med den grøntsagsorienterede 5-retters menu.

Herefter kunne aftenens menu udforskes…

Foto: Restaurant Ansvar

En lækker suppe skød en fantastisk aften i gang

Den første ret var faktisk en overraskelse. Vi fik nemlig en Ajo Blanco suppe, som slet ikke var på menuen. Suppen var smukt anrettet med agurk, druer og dildolie, og smagte helt fantastisk. Derefter kom den første ret på menukortet, en lækker ret med karse, havrerod og sennepsfrø, som passer ind i Restaurant Ansvars mærkesag. Den tredje ret havde rødbeder i højsædet og smagte lige så godt, som den så ud.

Foto: Restaurant Ansvar

En lækker ret med inspiration fra Bali

Den næste ret tog vores smagsløg på en udenlandsrejse til Asien. Det var en blomkålsret, der blev serveret med en lækker kastanjesauce med inspiration fra Bali. Allerede da tallerkenen blev serveret, var duften indbydende, og vi vidste, at det var noget specielt. Det var efter vores smag den bedste ret på menuen. Efter denne fantastiske ret fik vi lidt tid til at slå mave og nyde den skønne atmosfære i restauranten, inden det var tid til hovedret. Til hovedretten havde vi valgt at tilkøbe lidt kød, og vi valgte både fisk og kylling. Begge var utroligt godt tilberedt og sammen med de tilhørende røgede jordskokker, rødkål og shio koji blanquette toppet med tyttebær, var det endnu engang en gastronomisk oplevelse i højeste klasse.

Foto: Restaurant Ansvar

Vi havde endnu en overraskelse i vente

Bedst som vores maver begyndte at være fyldte, blev vi ramt af endnu en overraskelse. Endnu en gang skulle vi smage en ret, som ikke var på menukortet. Vi fik en lækker pæresorbet med tilhørende rugbrødscrumble – den perfekte pre-dessert ret, hvis du spørger os! Med endnu mere fyldte maver, skulle vi nu til desserten, hvilket vi havde glædet os utrolig meget til. Her fik vi serveret en lækker is, omringet af en hel redde af kataifi. En ret så smukt anrettet, at vi ikke kunne undgå at tage adskillige billeder!

Herefter bød aftenen ikke på flere overraskelser, og vi kunne mætte og tilfredse rejse os fra vores bord. Aftenen var en gastronomisk oplevelse alle bør prøve. Restaurant Ansvar har et gennemført koncept, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger restauranten.

Læs mere om Restaurant Ansvar på deres hjemmeside.

I samme kategori

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz