Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Dagsudflugt – kun 20 minutter væk

Foråret kommer snigende lige så stille, og muligheden for flotte solskinsdage bliver større og større. Og der er mange måder, hvorpå solskinnet kan udnyttes.

Hop på toget til en dagsudflugt

Selv nød jeg den første øl i solskinnet her i weekenden, og det gjorde jeg i Klampenborg – af alle steder. Og for mig – en jyde, der ikke har været i Klampenborg, siden hun var på Bakken for mange år siden – gik det op for mig, hvor meget der er at lave, hvis bare man hopper på et tog på Københavns Hovedbanegård og kører i 20 minutter.

Du kan snildt lave en tur til Klampenborg til en heldagsudflugt.

Bellevue Strand

Når du står af toget, skal du ikke gå mange meter, før du faktisk kan se havet, og du kan gå lige ned til stranden. Omkring Bellevue Strand er der også grønne områder. Der er altså god mulighed for at medbringe et tæppe eller et par strandstole og sidde og nyde foråret enten i græsset eller på stranden.

Du kan læse mere om Bellevue Strand her.

Bellevue Teatret

Jeg tog egentlig til Klampenborg, fordi jeg skulle i Bellevue Teatret og se en forestilling. Teatret ligger heller ikke mange skridt fra togstationen. Du har mulighed for at nyde en forfriskning i baren, inden du skal se en forestilling, eller du kan stå inde i foyeren eller uden for og nyde udsigten udover havet.

Du kan holde dig opdateret på teatrets hjemmeside her.

Dyrehaven

Hvis du bevæger dig videre fra Bellevue Teatret, kan du hurtigt komme til Dyrehaven. Her er der i hvert fald rig mulighed for at opleve foråret blomstre. Og herfra har du jo mulighed for også at vælge mellem forskellige seværdigheder alt efter, hvilken retning du går i. Og der er masser af liv i parken: til fods, på cykler og på heste. Ja, du kan sågar tage en tur rundt i parken i hestevogn. Du kan gå ind i dyrehaven og opleve diverse hjortarter – og det er jo hyggeligt for både voksne og børn.

Læs mere om Dyrehaven her.

Bakken

Sidst, men ikke mindst, kan du gå ind i forlystelsesparken Bakken. Jeg var selv et smut inde og kigge, og selvom parken på dette tidspunkt ikke var åben, var der masser af liv. Forberedelserne til åbningen af Bakken d. 30. marts var i gang. Forlystelser, boder og spisesteder var ved at gøre klar til at give familier, børn, unge og voksne en glædelig oplevelse henover foråret og sommeren.

Se mere om forlystelsesparken på hjemmesiden her.

Bakken åbner d. 30. marts 2017. Entré er gratis.

Så hvis du trænger til lidt luftforandring, men alligevel ikke vil bevæge dig for langt væk fra København, så kan jeg godt anbefale en hyggelig dag i naturskønne omgivelser – kun en kort togtur væk.

I samme kategori

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
lucia-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01