Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Den begivenhedsrige julefrokost: Gør noget særligt

Skal julefrokosten i år være noget helt særligt – så kan I heldigvis stadig arrangere en dag eller aften med tanke på både fest, farver og corona-sikkerhed. Julefrokosten behøver nemlig ikke kun være mad, snaps og øl – den kan også indeholde en oplevelse eller aktivitet, som vil gøre aftenen til én I sent vil glemme!

Julefrokost i Tivoli

Er der noget som jul i Tivoli? Nej, vel? Tag dit julefrokost-hold med i Tivoli og gå en tur i de smukt pyntede gader, få en gløgg og udfordr de andre i Derby, inden I finder jer til rette ved julebordet hos én af Tivolis fantastiske restauranter. I vil altid huske en julefrokost, der er foregået i Tivolis smukke julerammer!

OBS: Grundet Covid-19 SKAL alle gæster reservere plads og betale entré inden besøget i Tivoli til jul. Tivoli holder juleåbent fra 13. november – 3. januar.

Tivoli

Julefrokost på Bakken

For tredje gang holder verdens ældste forlystelsespark Bakken juleåbent i weekenderne op til jul. Bakken har en masse restauranter, der byder på velsmagende, klassiske juleplatter og menuer, men udover god mad, er det også muligt at udfordre familie eller kollegaer i ”Jule 5-kamp” eller invitere på ”Jule-øltour”. Er I til sjov og leg, god øl og lækker mad – er Bakken perfekt til årets julefrokost!

Julefrokost på Wallmans

Skal I have én på opleveren og virkelig gå all in på årets julefrokost? Så skal I booke billetter til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her kan I glæde jer til en unik og uforglemmelig aften med 4-retters julemiddag og liveunderholdning i topklasse, der vil give jer en masse at tale om og grine af længe efter!  

Wallmans er tilsluttet HORESTAs “SAFE TO VISIT”-program og du kan derfor trygt holde julefrokosten hér.

Wallmans

Find mere inspiration her, hvis du ønsker at holde julefrokosten i private rammer.

Eller find mere inspiration i denne guide, hvis du ønsker at holde julefrokosten på en af Københavns fantastiske restauranter.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information