Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

DinnerDays i København

Annonce:

København er spækket med spændende og lækre madoplevelser. Et godt tidspunkt at afprøve de mange restauranter, som København har at byde på, er når DinnerDays løber af stablen næste gang i uge 42 – nærmere bestemt efterårsferien fra fredag d. 9. oktober til og med søndag d. 18. oktober.

Book et bord til DinnerDays i København allerede nu.

Hvad er DinnerDays?

DinnerDays er en årligt tilbagevendende begivenhed, som fandt sted for første gang i København i 2015, og som arrangeres af DinnerBooking.com. Det er en madfestival, som foregår over hele landet i skolernes vinter- og efterårsferier. Konceptet er enkelt: Du får god mad – billigt. Der er masser af forskellige muligheder for dig, der gerne vil have en god, treretters menu til en rigtig god pris – måske på en restaurant, som du længe har tænkt på at besøge.

Hvor foregår DinnerDays?

DinnerDays er en landsomspændende madfestival, og restauranter fra hele Danmark deltager i konceptet. Men i Aarhus og København er der især mange restauranter, caféer og andre spisesteder, der tager del i den gastronomiske begivenhed. Om du er til traditionel, dansk mad, saftige steaks, italienske pastaretter eller noget helt fjerde, kan du ganske sikkert finde noget til dine smagsløg på én af de mange københavnske restauranter, der er en del af DinnerDays.

Hvornår foregår det?

DinnerDays 2020 finder sted næste gang fra fredag d. 9. oktober til og med søndag d. 18. oktober – nærmere bestemt efterårsferien. Det er altså en oplagt anledning til at tage hele familien med ud for at spise en lækker, 3-retters menu til en rigtig god pris. De sidste par år har DinnerDays også fundet sted i skolernes vinterferie i uge 7. Så hvis du misser det denne gang, er der altså mulighed for at opleve det igen til vinter.

Hvad koster det?

Den grundlæggende idé for DinnerDays-konceptet er, at man skal kunne spise en god, 3-retters menu til en rigtig god pris. Derfor kan du til Dinner Days få tre retter på en række restauranter til den nette sum af 210 kr. + gebyr. Til denne pris får du en menu, som er fastlagt på forhånd af de deltagende restauranter. Nogle restauranter tilbyder dog også en vegetarisk udgave af menuen.

Der er desuden mulighed for – på udvalgte gourmetrestauranter – at få en eksklusiv gourmetoplevelse til kun 400 kr. + gebyr. Det er ikke alle restauranter, der tilbyder gourmet-menu. Så hold øje med dette, når du bestiller din billet til DinnerDays i København.

Restauranter til den romantiske date i København

Trænger du og din kæreste til forkælelse, så er DinnerDays en god undskyldning for at tage på romantisk date.

Manon les Suites

På rooftop restauranten, Manon les Suites, er der garanti for romantik. For den unikke restaurant, der ligger i hjertet af København, byder nemlig på en smuk udsigt ud over søerne og Københavns tage, fascinerende og eksklusive omgivelser, der minder om noget på Bali og ikke mindst lækre og velsmagende franske retter. Menuen, der er fastlagt i forbindelse med DinnerDays, består af rødbede carpaccio, Ribeye Steak og sorbet.

Rebel

Skal I forkæles ekstra meget med en gastronomisk oplevelse, kan I tage på restauranten Rebel. De har endda fået tildelt Bib Gourmand-status i Michelinguiden. Og det er med god grund, når man har prøvet deres yderst velsmagende og altid spændende retter. I forbindelse med DinnerDays står menuen på 4 snacks at starte ud på samt en forret, hovedret og dessert. En DinnerDays menu koster da også 400 kroner + gebyr pr. person hos Rebel frem for de sædvanlige 210 kroner. Men så får man sig til gengæld også en oplevelse ud over det sædvanlige.

De hyggeligste steder at tage ud med vennerne

Trænger du til en aften ud med vennerne, hvor I blot skal hygge jer med en 3-retters menu, der ikke koster det hvide ud af øjnene? Så er her to stærke bud på steder, der er oplagte til en middag i venners lag.

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar

Social dining er det oplagte valg, når man skal samles med et par venner. På Halmtorvet ved Kødbyen finder du PUBLIC. Her serveres simple og delevenlige italienske retter. Her kan du være sikker på at få autentisk italiensk mad, da restauranten har egen import af varer fra Italien og restauranten serverer klassiske egnsretter fra flere italienske regioner. Til DinnerDays står menuen først Antipasto Misto – tre slags Charchuterie og to oste, efterfulgt af braiseret svineskank. Til dessert kan du nyde en klassisk italiensk panna cotta.

Kompasset

Er du og dine venner til det mere velkendte danske mad, så er Kompasset helt sikkert stedet for jer! På Kompasset kan man nemlig nyde godt af deres eminente smørrebrød. På Kompasset kan du til DinnerDays både få en menu bestående af rimmet laks med rygeostcreme, oksemørbrad med vilde svampe og trøffelsauce og endeligt en chokoladekage til desserten, som kan nydes blandt farverige bygninger, bølgeskvulp og god stemning på Nyhavn.

Vegetariske retter til DinnerDays

Hvis man er vegetar, kan man naturligvis stadig få sig en sublim madoplevelse, når der afholdes DinnerDays i København. Flere restauranter har nemlig udover kødspiserens menu også lavet en særskilt vegetarisk menu.

8Tallet

8Tallet finder du på kanten af Kalvebod Fælled, og her kan du til en af byens bedste udsigter nyde en cremet jordskokkesuppe, fyldte portobello svampe og svamperisotto samt rabarber trifli. Efter måltidet er det oplagt at spadsere en tur i det skønne område, inden du igen vender tilbage til storbyen.

Norrlyst

Er du til nyt nordisk, økologi og bæredygtighed er Norrlyst stedet for dig. Deres vegetariske menuversion til DinnerDays står på bagt græskar med vesterhavsost, helstegt knoldselleri og kærnemælkssorbet med hvid chokolade. Til middagen er der desuden sammensat en tilpasset vinmenu, som kan tilkøbes for 245,- kr.

Restauranter med de bedste ratings

Det kan være svært at vælge en restaurant. Derfor kan du vælge at gå efter, hvad andre kunder siger om restauranten. Vi har her udvalgt nogle restauranter i København, som har en høj rating på Google.

Restaurant Barr

Hos Barr får du en nordeuropisk gourmetoplevelse udover det sædvanlige for kun 400 kr. + gebyr. Menuen står på hummersuppe, frilandsgris og vandbakkelse, og mens du spiser har du havet som din nærmeste nabo. Restaurant Barr har en rating på 4,5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 760 anmeldelser.

Restaurant Koefoed

Restaurant Koefoed finder du i hjertet af København, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv. Denne restaurant har en forkærlighed for Bornholmske retter, hvilket smitter af på menuen og menukortet. Det er tydeligvis noget, der er afholdt i København, for det har resulteret i en score på hele 4,6 ud af 5 mulige stjerner på Google, baseret på 4101 anmeldelser. Til DinnerDays består menuen her af sol over Gudhjem efterfulgt af roastbeef med løg, peberrod og spejlæg – og til slut, en kondenseret mælkeis til dessert.

Restauranter med havudsigt

Der er noget helt særligt ved at have udsigt over Københavns Havn eller Øresund. Det gælder især når man spiser en lækker tre-retters menu. Derfor har vi naturligvis også samlet en række restauranter, hvor du kan nyde en billedskøn udsigt over vandet kombineret med en gastronomisk oplevelse i særklasse.

Restaurant No. 2

Restaurant No. 2 sætter du dig til rette nærmest direkte på kanten af Hammershøj Kaj på Christianshavn. Her får du en formidabel udsigt over Københavns Havn, Den Sorte Diamant og alle de tårne og spir, der stikker op over hovedstadens skyline. Menuen her står på pocheret æg med skaldyrsbisque, stegt grisenakke med selleri, ristet kål og svampesauce og til dessert en bagt æblesorbet
med hvidchokoladeskum og æblekagecrumble.

Aristo Café og Restaurant

Direkte på Islands Brygge ligger Aristo Café og Restaurant, hvor du har udsigt over Københavns Havn og den legendariske Langebro. Hvis du timer dit besøg helt rigtigt, kan du nyde den lækre treretters menu med en udsigt til solnedgangen over vandet ud af restaurantens store panoramavinduer. På solskinsdage er der mulighed for udendørsservering, og så har du altså første parket ned til vandet. Menuen til Dinner Days lyder på ceviche af laks, bagt torsk med muslingesauce eller tournedos. Til dessert kan du nyde en lækker creme brulee med frisk sorbet.

Praktisk information om DinnerDays i uge 42

Hvor: Vælg mellem mere end 100 restauranter i hele Danmark

Hvornår: Fra fredag d. 9. oktober til og med søndag d. 18. oktober 2020

Pris: Fra 210 kr. + gebyr (for gourmet-pakker op til 400 kr. + gebyr)

Billetter: Book dit bord til DinnerDays

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
DSC_4778
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information