Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Nyd bar-hyggen i København

For de tørstige sjæle kan det være rart at vide, hvor man går hen, hvis humøret skal lunes lidt ved et godt glas øl eller vin – København byder heldigvis på en lang række gode bryghuse og vinbarer.

Der er ikke noget som at lade hyggen brede sig over et godt glas øl eller vin, mens efteråret maler landskabet i løvfaldsnuancer. Heldigvis har København mange hyggelige krinkelkroge, hvor det kan lade sig gøre at varme ganen og få en god snak midt i de koldere efterårsmåneder og ind i juletiden.

Hvad enten du er til en god gammeldags kold pilsner eller en whiskey, der måske varmer lidt mere op på vej ned i svælget, så er der en masse at tage fat på, hvis der er lagt an til en hyggelig aften med vennerne.

Fermentoren

Halmtorvet 29C

Blot ti minutter fra Hovedbanegården ligger det hyggelige Fermentoren, hvor ølkortet i den grad vil udfordre dig i dine ølkundskaber. Her kan det sagtens lykkes dig at gå fra med en solid hovedpine i vente dagen efter, hvis du sætter dig for at udforske alt, hvad der er på landkortet. Med hyggelige stearinlys på bordene er der plads til at glemme alt om det summende byliv udenfor og blot synke ned i møblerne til en aften, du sent vil glemme. Her er nemlig alt lige fra den klassiske IPA til saftig cider at behage sig med.

Vinhanen

Baggesensgade 13 og Enghavevej 24

Vinbaren Vinhanen har lokaler to steder i København og byder på et væld af muligheder for at nyde et godt glas vin i hyggelige omgivelser. Personalet er bestemt kompetente i at guide dig rundt i de mange forskellige vin, der er at smage på i baren, og det er selvfølgelig også muligt at prøve vinen af på forhånd, inden du beslutter dig. Især kan det anbefales at smage stedets Chardonnay og måske flotte sig lidt ekstra med et af de udsøgte glas champagner. Desuden er det muligt også at medkøbe de smukt dekorerede vinflasker, som stedet har at byde på. Forbered dig på en god aften, hvor der bliver løsnet godt op for tungebåndet i en af byens bedste vinbarer.

Biergarten Tivoli

Bernstoffsgade 7

Biergarten er Tivolis hyggelige værtshus med masser af stemning og god øl i den gamle smøge. Baren emmer virkelig af oktoberfestival, og der skal holdes godt fat om krusene her på stedet, for de tyske øl bliver serveret i rigelige mængder. Vi er så tæt på den tyske kultur, at der naturligvis både er saltkringler og sauerkrat at finde på menukortet samt pølser og schnitzel i rigelige mængder. Hvis du har brug for at hvile benene efter en lang gåtur i Tivoli eller blot har spottet det hygeligge sted, der ligger lige overfor Hovedbanegården, så byder Havens barpersonale dig mere end velkommen.

Ørsted Ølbar

Nørre Farigmasgade 13

Efter en god gåtur i Ørstedsparken kan det være dejligt at svinge forbi Ørsted Ølbar, som ligger centralt i Indre By. Den lille kælder byder på god plads og et fyldigt drikkekort, hvor du finder en del klosterøl. Der er hele 13 haner at vælge fra, så du går bestemt ikke herfra med uforettet sag, hvis du er nysgerrig på at prøve en ny øl. Der kommer jævnligt nye til, så turen til Ørsted Ølbar er aldrig den samme fra gang til gang. Det er nemt at falde i snak med de andre gæster, og derfor er baren bestemt turen værd, hvis du gerne vil social eller er turist.

I samme kategori

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza