Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

5 barer hvor sneen falder på J-dag

Dagene er ved at blive kortere og temperaturen falder drastisk. Bladene falder af træerne, og vinteren er på vej. I det københavnske byliv kommer dette til udtryk fredag d. 1. november kl. 20.59, når sneen falder og den årlige J-dag bliver fejret. Hvis du vil deltage i løjerne, kan du her få et overblik over udvalgte steder, hvor der er garanti for en god aften.

Bag om J-dag

Det startede faktisk slet ikke som en juleøl, men som en påskeøl. Og i virkeligheden heller ikke som en øl, men som et postkort.

Carlsberg besluttede i 1905 at lancere en højtidsøl i forbindelse med påsken. Det gik godt, og flere højtidsøl blev lanceret i årenes løb. I 1979 sendte Carlsberg et julekort ud til danskerne med det senere så kendte motiv med Tuborgvognen, de store snefnug og hilsenen ”Glædelig jul og godt Tub’år”. Postkortet blev tegnet af Peter Wibroe, og året efter blev postkortet til en plakat på ølbilerne, og to år senere til den øl, der var sig værdig til at bære den ikoniske tegning.

I 1981 blev Tuborg Julebryg lanceret med tegningen fra postkortet, og fik kaldenavnet ”Snebajer”.

Tuborg Julebryg er en højtidsøl, der kun er i salg syv uger om året. Det er den mest solgte juleøl med en markedsandel på over 32 % iflg. analysebureauet Nielsen. Det er med andre ord den øl, som danskerne vil have på j-dag.

Zeppelin Rock Bar

På Zeppelin Rock Bar vil der blive serveret julebryg både på flaske og fra fad. Nissekaravanen fra Tuborg kigger også forbi baren, så der er gratis julebryg til de første. Pectora vil denne aften bestyre DJ-pulten, hvilket betyder masser af klassikere fra det store heavykatalog og spas i verdensklasse!

Hvor: Vesterbrogade 45, 1620 København

Læs mere om eventet her

The Old Irish Pub

Traditionen tro falder sneen den første fredag i november, og vi er MERE end klar til at fejre det med jer! Vi står nemlig klar med fantastisk stemning, søde nissepiger og byens fedeste fest, når julebryggen frigives kl. 20.59!

Kom forbi pubben og fest med, når vi knapper årets første julebryg op – Og når den første julebryg er drukket, står aftenen selvfølgelig på dans på bordene, fest i lange baner og ægte J-dags stemning!

Hvor: Vesterbrogade 2D, 1620 Copenhagen

Læs mere om eventet her

LA Tequila Bar

På fredag er tequilaen skiftet ud med julebryg på LA Bar, og du skal selvfølgelig med. Der er åbent allerede fra kl. 16.00, så der skulle være god tid til at komme i stemning inden sneen falder. Den berømte Tuborg bil kigger også forbi, og læsser et par nissepiger og juleøl af.

Hvor: Gammel Mønt 17, 1117 København

Læs mere om eventet her

Nemoland

Hvis du vil lidt væk fra det centrale København, så er café Nemoland på Christiania stedet at fejre J-dag. Nyd en hyggelig og afslappet aften, som med garanti vil stå i øllets tegn.

Hvor: Fabriksområde 52, Christiania, 1440 København

Læs mere om eventet her

Heidis Bier Bar

Kom med når sneen falder på Københavns originale afterski bar. Hos Heidis Bier Bar er der linet op til en kæmpe fest i sneens tegn, hvor både nissepiger –og drenge ligger vejen forbi. Tuborg bilen vil også kigge forbi, så der er gratis øl til de hurtigste.

Efter den store interesse i LIVE MUSIK på 1. salen i fredags, så gentager vi det – og byder ind til live musik på 1. salen fra kl. 18.00. 🎸💚

Vi har købt pynt ind til den store guldmedalje, og vi ser frem til at byde jer ind til årets hyggeligste og bedste højtid

Hvor: Vestergade 18A, 1456 København

Læs mere om eventet her

Læs evt. nogle af vores andre guides til en sjov aften i byen her.

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz