Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Sådan skal du fejre nytår i København

Klik her: Guiden til nytår i København 2017 / 2018

December er lige rundt om hjørnet, og før vi har set os om, røber kalenderen, at det er d. 31. december. Det betyder, det er nytår, og at vi skal poppe champagner, dresses up i det stiveste puds og fejre at 2016 er slut.

Hvis du ikke allerede ved, hvem du skal kysse nytårsaften, eller vigtigere, hvor du skal skal fejre nytåret, er der hjælp at hente. Måske mest med det sidste, det første må du altså selv klare 😉

Vi har nemlig samlet den lækreste guide til dig, og vi lover, at der er noget for enhver smag.

Start nytårsaften med mad:

Hvis du tænker, at du ikke vil stresse med at flotte dig i køkkenet, så har vi udvalgt tre steder, hvor du kan få de lækreste nytårsmenuer.

Nyd den smukke udsigt og vælg mellem et kæmpe udbud af menuer hos Tivoli. Se det store udvalg af restauranter og læs mere her.

Er du vild med Nørrebro, så kom med, når Sidecar springer propperne og Maobao disker op med 9 lækre serveringer. Bliv fristet og læs mere her.

Hvis du vil nyde en lækker middag, inden du skal videre til en nytårsfest, så byder Gorilla på 15 lækre retter “family style” med masser af snacks, småretter og desserter. Lad munden løbe i vand og læs mere her.

Vil du alligevel gerne vil være hjemme, men fortsat gerne vil slippe for at lave maden, kan du få nytårsmad ud af huset med Köd. Slip for besværet og læs mere her.

Jeg vil sgu bare gerne i byen:

Hvis du allerede har planlagt at se Dronningens nytårstale i selskab med venner og/eller familie med mad til, og du leder efter et sted at feste til langt ud på morgenen, så har vi udvalgt to fantastiske nytårsfester til dig her:

Butchers tager dig med tilbage til slutningen af 1800-tallet til en fest i Moulin Rouge-stil. Væggene er klædt i nervøst, rødt velour og der er selvsiddende, hofteholdere og korsetter i spandevis, når de byder ind til en nytårsfejring i den løsslupne og forførende stemning fra romancens indtog i starten af det 20. århundrede. Bliv forført og læs mere her.

Kan du ikke vente til at bevæge kroppen natten lang og skal der være noget til alle dine lyster, så tag til Chateau Motel. Her kan du nyde et fire-etagers festmekka, der blandt andet byder på en bodega, en cocktail bar, en lounge og karaoke. Puds danseskoene og læs mere her.

Nytår med Dinner and a party

Vil du have det hele samlet på et sted og både have lækker mad og samtidig kunne feste til den lyse morgen, så har vi to fristende bud her:

Du kan tage til Panama Club, hvor Morten Breum sørger for, at du kan danse hele vejen ind i 2017. Mærk rytmen og læs mere her.

Eller også kan du tage til Langelinie Pavillonen, hvor champagnen og kaviaren flyder i stride strømme. Mæsk dig i dyre sager og læs mere her.

Jeg prøver lykken:

Måske har du ikke besluttet dig, eller måske vil du prøve noget nyt og måske få rykket nogle grænser, i så fald har vi et sidste tip i ærmet!

Gennem P3’s Festen og Gæsten, som er et radioprogram, der kører på selve nytårsaften, kan du nemlig finde en nytårsfest i ukendt farvand. Her kan du både vælge imellem de mere end 120 fester, der findes på siden, eller du kan efterlyse en fest i kommentarfeltet. Så hvis 2017 skal hoppes ind med nye bekendtskaber, hvor der måske findes et kys eller to, så er Gæsten og Festen en klar mulighed til at finde en fed nytårsfest.

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information