Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: På vinbar i København

Der er intet som at kunne læne sig tilbage i stolen med en skønt glas vin. Lidt snacks på bordet og en god flaske vin (eller et par stykker) og du kan nyde en fantastisk eftermiddag eller aften med dit selskab. Derfor har vi udvalgt seks vinbarer, som er et besøg værd  – og kender du ikke så meget til vin, så behøver du ikke at bekymre dig. En god vinbar har noget til alle, om end du er connoisseur eller blot vil nyde en stund med dine venner i hyggelige omgivelser.

Her giver vi dig seks gode vinbarer i København, som er besøget værd.

Gotland

Gotland er en lokal vinbar på et hjørne af Østerbrogade. Der er en uformel og hyggeligt atmosfære, hvor du med det samme føler dig velkommen og får lyst til at slå dig ned og nyde et glas vin. De har et udeområde, hvor man kan nyde aftensolen, men baren byder også på en skjult kælder, som er inrettet i samme vintagestil som overetagen. Ud over vin byder stedet også på danske håndmadder til frokost samt charcuterie, ost og andre specialiteter, som serveres hele dagen lang. Prismæssigt er der noget for enhver.

Vinbar København
Instagram: @gotlandvinbar

Hvor: Østerbrogade 224, 2100 København Ø

R vinbar

Ved Kongens Have ligger veletablerede R Vinbar, som siden 2008 har budt på vin i afslappede, uformelle rammer, væk fra vin-snobberi. Her finder man 35 forskellige vine på glas, så der er altid mange vine at prøve. Baren er forbundet til den anerkendte restaurant Restaurationen af Bo Jacobsen, så du er sikker på, at maden er i orden, om du spiser i vinbaren eller smutter 10 meter hen ad gaden til Restaurationen.

Vinbar København
Instagram: @rvinbar

Hvor: Gl. Mønt 14, 1117 København K

Vinhanen

Både på Nørrebro og Vesterbro finder du Vinhanen. Deres motto er “Vin til folket” og sikke unikt og folkeligt det er. Vinen her bliver nemlig tappet på haner og kommer fra små og mellemstore vinbønder i Europa. Vinene er økologiske, biodynamiske eller naturvine, og alle disse vine kan købes på glas, flaske eller to-go, hvor de altså tapper vinen til dig. Her bliver du også budt på mad, for eksempel kan du af varme retter få Daube eller Tagine, og af kolde retter byder de på lækre tallerkener med ost og charcuterie. Mandler og oliven er der selvfølgelig også massevis af til de lækre glas vin.

Vinbar København
Instagram: @vinhanen

Hvor: Baggesensgade 13, 2200 København  N & Enghavevej 24, 1770 København V

Ancestrale

Ancestrale er en vinbar styret af tre drenge med en fælles kæmpe passion for vin, mad og service. Filosofien er fornuft, så alle kan være med både kender som begynder. Hver eftermiddag byder drengene på en ‘eftermiddagssmager’, som er tre glas vin til 100 kroner. Maden her er enkle retter, fem styks for at være præcis, som passer efter sæson og med friske råvarer.

Vinbar København
Instagram: @ancestrale_cph

Hvor: Oehlenschlægersgade 12 st. th., 1663 København V

Den Lille Franske

Den Lille Franske er en hyggelig vinbar midt på Frederiksberg. Det er både en spisebar og vinhandel, så tag forbi til skøn mad og ærlig vin i glas og på hylde. Desuden kan du for kun 150 kr. hver onsdag fra kl 17.00-21.00 komme til en intim vinsmagning på deres lille vinbar. Du skal ikke booke bord, men blot møde op i tidsrummet!

Instagram: @denlillefranske_frb

Hvor: Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg

Pompette

Pompette er nok én af, hvis ikke den mest populære vinbar på Nørrebro. Der er altid fyldt foran den lille vinbar under den stribede markise og blandt de franske fletstole. Siden 2018 har man kunnet nyde naturvine i små glas dagen lang. De har desuden åbnet et madsted i nabobutikken, hvor du kan få stillet sulten med en fried chicken- eller tofu-sandwich, hvis den skulle melde sig efter et par glas vin.

Instagram: @pompettecph

Hvor: Møllegade 3, 2200 København N

Læs også: De 5 bedste cocktailbarer i København  

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz