Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hold julefrokosten privat: 5 bud på god jule-catering

Vil du gerne holde årets julefrokost i private rammer, men orker du ikke at stå i køkkenet og kokkerere dagen lang? Der findes et væld af fantastiske catering-tilbud i København med julemenuer, der går lige i (jule)hjertet! Her er tipKBHs 5 bedste bud på catering til din julefrokost

COFOCO food

Cofoco har til jul sammensat en fantastisk julemenu med dejlig and, flæskesteg fra bornholmske Hallegaard og 7 andre velsmagende retter, der nemt kan serveres for dine julefrokost-gæster. Derudover byder Cofoco også på en vegetarisk julemenu á 9 retter. Begge menuer sælges til 255 kr. pr. person (min. 4 kuverter)

Cofoco food

Meyers Køkken

Meyers dygtige kokke har strikket en velsmagende julefrokost med årstidens bedste råvarer sammen – og du kan nemt og hurtigt servere den for dine gæster! Hvis du bestiller inden d. 15 november, får du 10% på julefrokosten. Hos Meyers tilbydes både en traditionel og en vegetarisk menu fra 275 kr. pr. person.

Meyers Køkken

Madklubben

Madklubben derhjemme stiller sine fantastiske kokke til rådighed, så du har lidt mindre at bekymre dig om til julefrokosten. Hos Madklubben kan du bestille en fænomenal traditionel, vegetarisk OG vegansk julefrokost-menu, så der er til alle de sultne, juleglade gæster. Kuvertprisen ligger fra 255 kr. og man skal mindst bestille 4 kuverter.

Smageriet

Hos cateringvirksomheden Smageriet står de gerne for det hårde arbejde til årets private julefrokoster. De har flere forskellige menuer at vælge imellem – både den traditionelle, den enkle og så dén med et twist. Det er desuden også muligt at ”blande selv”, så man får lige det man ønsker sig. Kuvertprisen: 160 – 245 kr.

Madklubben

Madministeriet

Hos Madministeriet får du god, velsmagende mad til din julefrokost – bedst af alt kan alle være med på prisen! Man kan vælge mellem en luksus og en klassisk julemenu á 8-13 serveringer klassisk, dansk julemad til en kuvertpris på 245-345 kr. Madministeriet tilbyder en ekstra corona-venlig catering; det er simpelthen muligt at få maden portionsanrettet på forhånd!

Find mere inspiration her, hvis du ønsker at holde julefrokosten på en af Københavns fantastiske restauranter

Eller find mere inspiration i denne guide, hvis du ønsker at holde en særlig, begivenhedsrig julefrokost i København.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
cover-2
primos-1
Frisør København

Populære kategorier

Information