Den 14.-15. Juni bliver nogle af de mest svedige sommerdage i København, for her bliver der skruet godt op for musikken og dømt fri leg til Københavns fedeste danse-festival. Det er nemlig tid til endnu en omgang af Copenhagen Dance Festival arrangeret af danseskolen ElStudio.dk i Pumpehuset.

Danse-festival i Pumpehuset

Hede salsarytmer, store smil og en sol, der forhåbentligt kommer til at skinne ned fra oven, er ingredienserne i ElStudio.dk’s fede danse-fest Copenhagen Dance Festival, der endnu en gang afholdes i Pumpehuset.

Denne festival er for alle, og der bliver mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige former for dans. Både salsa, rumba, dance Hall, break dance, twerk og meget mere står på programmet, når der inviteres til disse fede sommerdage midt i København, og både børn og voksne er selvfølgelig velkomne.

Projektleder Stine Ortvad siger: “Jeg glæder mig som et lille barn til at se hele København danse. Dans kan noget helt unikt. Det kan samle mennesker på tværs af kultur og generationer, og det har vi brug for på verdensplan”, lyder det fra frontkvinden, der har selv har danset og undervist i 25 år.

Om lørdagen finder Copenhagen Dance Festivals helt store højdepunkt sted, for kl. 15:00-18:30 afholdes Universal Dance Competition, hvor der allerede nu er åben for tilmelding på [email protected]. Her er det muligt for dansegrupperne at dyste i alle former for danseformer, og det sker i to kategorier – danseopvisning eller dansedyst. Præmien er hele 5.000 kr. i hver kategori, så denne konkurrence er værd at holde øje med.

Koncerter

Der vil desuden være mulighed for at lytte til fede koncerter med kunstnere som Felicia Baby, KAKA, Jonaz Idrissi og Joanita Zachariassen, der sidste år blev vinder af DR1’s talentprogram “LIVE” samt et fedt salsaband under navnet Henrik Benitez & The Cuban Connection ft. Gillito.

Blandt andre kunstnere er desuden Chango King, DJ Master Silot, Anders Tresselt, DJ Alain og Dunza, så der er virkelig lagt i kakkelovnen til en ordentlig fest, som ElStudio.dk har glædet sig til at byde op til.

Program

14. Juni
Kl. 16:00-18:00: Danseaktiviteter for børn
Kl. 17:30-03:00: Workshop, danseshows, koncerter og efterfest for voksne
15. Juni
Kl. 10:30- 12:30: Danseaktiviteter for børn
Kl. 12:30 – 03:00: Workshops og efterfest for voksne

Ud over det musikalske program og løjerne på dansegulvet så vil der også være rig mulighed for at krydre ganen denne weekend. Der vil nemlig blive serveret mad fra det fantastiske køkken i gårdhaven.

Sidste år blev Copenhagen Dance Festival en kæmpe succes, og det tegner allerede lovende for deltagerantallet til dette års danse-festival. Så det bliver uden tvivl en fantastisk fed og uforglemmelig fest, som bliver skudt i gang den 14. Juni.

Læs mere om begivenheden på hjemmesiden her. Du kan også læse vores andre artikler med tips til kultur og kunst i København her.