Privatlivspolitik
Festivaller

Festivaler er tilbage! Her får du det fulde overblik

En fadbamse i hånden, shots-rør med lakrids og granatæble i lommen og hæse stemmer på grund af fælles-skønsang til ”Walk with me, take my hand, fall in love with a..”. Ja, mere...

Foråret blomstrer med fede events: Det sker i marts

Skyd sommeren igang med gratis festival i Søndermarken

Et lys i mørket: Nu starter Copenhagen Light Festival 2021

Ny urban/elektronisk lysfestival kommer til Danmark

Copenhagen Irish Festival 2019

Copenhagen Short Film Festival

Metalfestivalen Copenhell 2019 på Refshaleøen var en succes igen

Welcome to hell - Copenhell !

I København findes der en lang række musik og filmfestivaller i løbet af et kalenderår. Der er både store og små, man kan sige der er noget for hver smag. Hvad enten du er til popmusik, hårdrock eller nichefilm. De fleste festivaller afholdes i løbet af foråret og sommeren. Vi forsøger at give dig et overblik over de mange muligheder der byder sig i København. Udover musik og filmfestivaller findes der også en lang række andre festivaller i København. Det kan både være snaps, rom, gin og vin/øl festivaller. Men også en lang række food festivaller har de seneste år slået dørene op. -||-

Copenhagen Jazz festival

Copenhagen jazz festival er en af Europas mest anerkendte jazzfestivaler, som hvert år leverer et program med fokus på musikalsk kvalitet og originalitet. Derudover er Copenhagen jazz festival også en oplagt mulighed for at opleve de nyeste danske- og internationale jazz tendenser. Over 10 dage, er der ved Copenhagen jazz festival mulighed for at opleve mere 1000 koncerter fordelt på over 100 forskellige scener over hele København.

Roskilde festival

Roskilde festival er Nordeuropas største festival og har fundet sted hvert år siden 1971. Selvom festivallen ligger ca. 40 min udenfor København, er den bestemt et besøg værd. Hvert år leverer Roskilde festival et stærkt program med et bredt udvalg af store navne på tværs af genre. Udover sin musik, er Roskilde festival kendt for at være non-profit. Dvs. at alt overskud fra festivalen går til at støtte initiativer for børn og unge, samt humanitære og kulturelle organisationer.

Copenhell

Siden 2010 har Refshaleøen dannet rammen for Danmarks største rock- og metalfestival. Formålet med festivalen er at give deltagerne mulighed for at headbange til kendte klassikere, samtidig med at folk kan lytte til nye upcoming navne. Efter 10 år er Copenhell blevet en tradition, hvor metal fans fra hele verden kan glemme hverdagen og slå sig løs i stemningen og musikken.