Gastro by Bøgh: Restaurantoplevelse i frokostpausen

Det er altså bare noget andet at nyde frokostpausen på arbejdet med et velsmagende og veltilberedt måltid, frem for en kedelig og uappetitlig madpakke, som blev kastet hurtigt sammen i farten. Det er netop dét, der er kernefokus hos Gastro by Bøgh, som har mange års erfaring fra restaurationsbranchen – både i Danmark og internationalt – og tilbyder delikate frokostordninger og catering med øje for smag, anretning og ikke mindsten oplevelse, der gerne skal minde om et besøg på en lækker restaurant.

Gastro by Bøgh
Foto: Gastro by Bøgh

Lækker og fleksibel frokostordning

Hvis din virksomhed mangler en ny og fleksibel frokostordning, så er det bestemt værd at overveje Gastro by Bøgh. Her tilbydes frokostordninger til både store og små virksomheder, hvor god smag, gode råvarer og flotte serveringer er i centrum. Desuden er det Michelin-uddannede kokke, der tilbereder maden helt fra bunden, hvilket gør smagsoplevelsen lige lidt bedre, end den ellers ville have været.

Gastro by Bøgh leverer lige til døren til firmaer, med deres frokostordning i København og frokostordning til hele Nordsjælland.

Mulighed for vegetariske alternativer

Det er ganske vigtigt for Gastro by Bøgh, at frokostordningerne skal være for alle. Derfor tilbydes der også vegetariske ordninger, så de, der ikke skulle spise kød, også har mulighed for at få en god frokost. Den vegetariske frokostordning komplimenterer de øvrige frokostordninger, hvilket gør, at man har mulighed for at mikse disse. Det er for at imødekomme alle medarbejdere og deres madpræferencer.

Se mere om den vegetariske frokostordning.

Gastro by Bøgh
Foto: Gastro by Bøgh

Derudover tages der også hensyn til eventuelle allergener, da man som medarbejder nemt kan angive ønsker til maden, kostpræferencer og allergier. Gastro by Bøgh har nemlig deres egen app, hvor man selv kan indtaste, hvilke madønsker man skulle have.

Kantinedrift af højeste kvalitet

Gastro by Bøgh tilbyder også at stå for driften af jeres kantine. Herigennem garanteres I lækker mad hver eneste dag, og I vil aldrig opleve at gå skuffet fra frokostbordet. Kvaliteten er altid i særklasse, og I vil med stolthed kunne invitere kunder og samarbejdspartnere på en særdeles velsmagende frokost i jeres kantine.

Du kan blive tilbudt kantinedrift i København, Nordsjælland og omegn.  

Med Gastro by Bøgh bag roret i kantinen kan I glæde jer til både hjemmelavede saucer, flotte udskæringer af kød og pålæg, fisk og delikate salater. Derudover er der altid friskbagt brød og hjemmepisket smør.

Retterne og salaterne bliver dels bestemt efter sæsonen, hvilket tilføjer ekstra smag og friskhed til måltidet, men samtidig også leverer en bæredygtig og sund madoplevelse til jer. Desuden ser Gastro by Bøgh gerne, at ingen mad går til spilde, hvorfor der tænkes hele vejen rundt i forhold til råvarefordeling.

Gastro by Bøgh
Foto: Gastro by Bøgh

Der er altså ingen tvivl om, at I kan få en lækker frokostordning fra Gastro by Bøgh. Her er fokus på at hjælpe kunderne bedst muligt, at opbygge tillid, være kreative, samt vise, at I har truffet det rigtige valg af samarbejdspartner og arrangør.

Skriv til Gastro by Bøgh og hør mere om dine muligheder her.

I samme kategori

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

cover-1468234847176-28606331216a
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
junk-ge55cc0e66_640
Padel-tennis-bat-test-54-

Forsiden netop nu

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides