Gratis søndagskoncerter på Nemoland

Foto af Cafe Nemoland

Igen i år slår Christiania dørene op for velkendte såvel som upcoming kunstnere, når de hver søndag frem til den 23. august gæster scenen i Nemoland.

Fristad med stort F

Det farverige Christiania har tidligere formået at tiltrække store publikummer til deres hyggelige have. I år gentager de succesen med deres gratis søndagskoncerter, hvor du på en aften kan få glæde af hele to dygtige kunstnere, når de hver især optræder henholdsvis kl.18.00 og kl.20.00.

Navnene på sommerens program spænder som altid meget bredt, hvilket netop trækker en god parallel til ordet fristad. Her er der nemlig plads til alle lige fra Barbara Moleko og Marie Frank til Julias Moon og Patrick Dorgan. Christianias egne sange vil også blive fremført af en række danske solister akkompagneret af et dygtigt orkester den 2. august. Derudover er der sommeren igennem mulighed for at lytte til både Scarlet Pleasure, Bo Evers, vild Smith og mange andre fede kunstnere.

Er man fan af de festglade drenge fra Donkey Sound, skal man besøge pladsen den 23. august, hvor de spiller op for Natasjas sange og slutter søndagskoncerterne af med et brag. Her er der som altid fuld gang i den og garanti for sjov og spas, når den lille ’’familie’’ indtager scenen.

Nemoland - foto af @cafenemoland 1

Foto af Cafe Nemoland

Kolde øl og lyse sommernætter på Nemoland

Vil du man have godt udsyn, så kom tidligt, da der er rift om de gode pladser. I den forbindelse kan man besøge Nemos Kitchen, hvor man enten kan smage på den gode mad eller blot købe en øl i baren og nyde de lange lyse sommernætter.

Allerede på søndag er der mulighed for at slutte en uge, der har stået i Distortions tegn, af med intet mindre end tre kunstnere nemlig duoen M.E.T.A, Unkwon og rapperen S!vas. Så tag dine venner under armen og kom til søndagskoncert på Christiania . Det er ganske gratis, du kan opleve spændende ny musik, og mon ikke du bliver lokket af den gode stemning til at synge med på S!vas ’’KBHavana’’ eller storhittet ’’d.a.u.d.a’’

I samme kategori

Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1
hands-4212584_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
Padel-tennis-bat-test-54-
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides