Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Social dining med smag af italien

Vi blev forleden inviteret en tur på den nyåbnede Restaurant Basso i Dronningens Tværgade (Denne artikel må derfor anses som værende sponsoreret).

Basso er en del af DiningSix, der rummer både restaurant- og barkoncepter i Århus og København.

Basso København præsenterer ligesom sin jyske storesøster en Social Dining Menu á 10 eller 13 serveringer. Dermed får man som gæst mulighed for at smage mange forskellige retter. Og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye restaurantperle.

Indretningen er simpel, mørk og med dæmpet belysning, som indbyder til en hyggelig aften. Når man træder ind af døren får man et indtryk af en lille, hyggelig restaurant. Men hvad øjet ikke afslører i første omgang er, at der er en trappe ned til kælderen, hvor restauranten virkelig folder sig ud.

Basso København ligger kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have. Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender. Derfor er det ikke kun maden, der bliver kræset om hos Basso. Restaurantens vinliste kommer nemlig til at tælle en lang række varieret italienske vine. Ligesom cocktailudvalget tager afsæt i Støvlelandet. Med brugen af italienske produkter serveres der klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag.

Læs mere om Basso her: www.restaurantbasso.dk

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-2

Populære kategorier

Information