Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Teater i København: Store broadway musicals på menuen

Ligesom musikscener og barer så småt begynder at blive fyldte igen, så kalder teaterscenen også på publikum. Og teatermenuen i foråret i København byder på forskellige genrer med musik og dans, men også de psykologiske forestillinger.

Om man er til musical med fuld plade på glamour og musik eller til det mere eftertænksomme med tænkepauser eller til børneuniverset med overflod af chokolade, så er programmet klar på de mange forskellige teaterscener rundt om København.

Vi har samlet en liste over de teaterforestillinger, vi synes, er et kig værd i København her i foråret.

Er du mere til musik, kan du også læse vores guide til forårets sprødeste koncerter:

Læs også: Her er forårets fedeste koncerter

Kinky Boots, Det Ny Teater, København

Se musicalen Kinky Boots i Det Ny Teater i København. Om et helt særligt møde og forening mellem to meget forskellige verdener. Foto: Det Ny Teater.

Hvis det står til prisuddelere, så er Kinky Boots et kæmpe hit, der har vundet adskillige awards herunder Tony Award, Olivier Award for bedste musical og ligeledes en Grammy Awards. Bag musikken står da også Cyndi Lauper, der er bedst kendt for hittet Girls Just Wanna Have Fun.

Selve forestillingen handler om Charlie, der overtager familiens skofabrik, som er i økonomisk krise og på grænsen til at dreje nøglen. Så møder han drag queen Lola, der får sat sving i produktionen af ”kinky boots”, som er fashionable stiletter – til mænd. Her mødes to forskellige verdener – Charlie og Lola – og det bliver en rørende og livsbekræftende historie om, hvor meget de to faktisk har til fælles, og hvordan to forskellige tankesæt kan skabe noget helt unikt.

    Hvor: Det Ny Teater, København
    Hvornår: 10. februar – 1. maj
    Pris: fra 234 – 445 kroner

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

Adfærdsbogen af samme navn vises nu som teaterforestilling i København. Foto: Nørrebro Teater.

En teaterforestilling baseret på bestsellerbogen af samme navn skrevet af Morten Münster. Humoristisk, ærlig og præsenterer mennesket med diagnosen af bare at være et almindelige menneske med alle dets ridser i lakken.

For eksempel af man spiser kage, selvom man er på slankekur. Man står i lange køer til supertilbud, men smider ubekymret penge efter et dyrt fitnessabonnement, der ikke bliver brugt. Forestillingen tager fat i alle emner og problemer, der opstår, når mennesket ikke lever op til at være det perfekte menneske.

Her får du en poetisk og tankevækkende teaterforestilling i København, der vedrører os alle sammen.

    Hvor: Nørrebro Teater
    Hvornår: 25. februar – 28. april
    Pris: fra 110 – 415 kroner

Læs også: Foråret blomster med fede events: Det sker i marts

Elsk mig i nat, Scandic Falkoner

Oplev Szhirley og Jimmy Jørgensen give den gas med klassikere fra Gnags, Lis Sørensen med flere i teaterforestillingen Elsk Mig I Nat. Foto: oneandonlymusicals.dk

Endnu en storslået musical er Elsk Mig I Nat, og hvis du er til 80’ernes all time hits, så er den her musical helt afgjort også noget for dig. Musikmenuen serverer alt fra Thomas Helmig til TV2 til Tøsedrengene. Desuden lover arrangørerne, at det er en kæmpe feel-good-musical, så hvis du har brug for et løft af humøret her til foråret, så er den også et kig værd.

Historien er meget simpel og gribende, og handler om nogle karakterer og personer, der bliver mindet om de drømme og det liv, der engang var muligt. Du kan blandt andet opleve store stjerner som Szhirley og Jimmy Jørgensen.

    Hvor: Scandic Falkoner, Frederiksberg
    Hvornår: 10. marts – 10. april
    Pris: fra 328 – 795 kroner

Charlie og Chokoladefabrikken, Østre Gastværk Teater

Oplev Szhirley og Jimmy Jørgensen give den gas med klassikere fra Gnags, Lis Sørensen med flere i teaterforestillingen Elsk Mig I Nat. Foto: oneandonlymusicals.dk

Nu kan du opleve det magiske eventyr som teaterforestilling i København. Den kendte filmklassiker er kendt fra Broadway og er med Johnny Depp i hovedrollen en af danskernes mest sete film på Netflix.

Hvis ikke du har set den, så handler den om den fattige dreng Charlie, der er heldig at finde en guldbillet i en af Willy Wonkas chokoladebarer, og dermed får lov til at opleve den rige slikkonges chokoladeunivers. Det byder på chokoladevandfald, syngende Oompa-Loompaer og slik i lange alskens afskygninger.

Pssst.. Til nogle af fredagsforestillingerne er der gratis chokolade.

    Hvor: Østre Gastværk Teater, København
    Hvornår: 11. februar – 10. april
    Pris: fra 195 – 695 kroner

She Loves You, Tivolis Koncertsal, København

Endnu en musical kommer til København her i slutningen af marts. Her er der tale om en længe ventet verdenspremiere, der allerede har solgt over 30.000 billetter. Men denne tager afsæt i John Lennon og Paul McCartneys klassikere fra The Beatles.

She Loves You handler om en moderne familie, hvor alle har deres problemer med kærlighedslivet. Her kan man både opleve den velkendte unge kærligheds naive tilgang, den livslange kærlighed, der forandrer sig og en kærlighed, der vokser på ny.

    Hvor: Tivolis Koncertsal
    Hvornår: 25. marts – 24. april
    Pris: fra 245 – 795 kroner

Er du slet ikke til musik og dans, som jo præger mange af forårets forestillinger, så kan du over hele foråret opleve de berømte Tænkepauser fremført live på Nørrebro Teater. Her er Sebastian Dorset vært, hvor man kan opleve en skuespiller forvandle en af forskernes bøger til teater. Med i billetprisen følger desuden et eksemplar af månedens Tænkepause, og er du under 25 år, kan du få gratis kaffe/øl/vand med i billetten, som koster 160 kroner. Læs mere her.

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information