Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Unikke RnB Oplevelser

Den enestående paradisstemning rammer en, så snart man indtræder Tivolis grund. Lauryn Hill skal i dag optræde i Tivoli til Fredagsrock. Mennesker i alle aldersgrupper er samlet ét sted, fordi det er hvad musik kan. Skabe en fællesnævner.
Miss Lauryn Hill kommer på scenen og straks kommer gåsehuden, der også er der dagene efter. Denne R&B musikoplevelse har altid været speciel, fordi den netop har så bred en målgruppe. Hills’ udstråling smittede af på publikum og man kunne tage hjem med sommerfugle i maven.
Her er to koncerter, der kan få samme reaktion frem i kroppen. Dygtige kunstnere der har deres helt egen unikke historie at fortælle, samt kan give en forrygende oplevelse.

Khalid

Den kun 21-årige amerikaner har fået meget succes grundet sin bløde unikke stemme. Efter hittet ”Location” er det kun gået fremad for den unge stjerne. Der er altid en vis afslappethed i hans måde at synge på og som lytter er det tydeligt at mærke. Hans tekster er velstrukturerede og hviler i sig selv. Han har intet at skjule, blot et vanvittigt talent.  
Den 20. september 2019 har danskerne mulighed for at høre Khalid live i Royal Arena.
Skal du have en billet, kan du købe den her

Blackbear

Den tatoverede tynde gut med mange tatoveringer ville man måske ikke tro skrev R&B sange. Han er ikke kun sanger, men er også producer. Han var bl.a. med til at skrive på sangen ”Boyfriend” af Justin Bieber, som meget hurtigt blev populær. Blackbear har en speciel og ærlig måde at udtrykke sig på, dette sker gennem hans musik og musikvideoer. Han har haft et hårdt liv, og det får man et glimt af gennem hans tekster.
Den 30. september 2019 har danskerne mulighed for at høre ham live i Vega
Skal du have en billet, kan du købe den her

På vores side kan i se de resterende Fredagsrockkoncerter

I samme kategori

smk
Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
microphone-3989881_1920
67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n

Populære kategorier

Information