Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Wallmans: En ekstraordinær oplevelse

For første gang siden 2019 er Wallmans tilbage med et helt nyt dinnerparty i den ikoniske Cirkusbygning i det centrale København. Showet har navnet VIVA og er Danmarks største internationale dinnerparty. Aftenen byder på live-band, sang, dans og artisteri af højeste internationale klasse kombineret med en lækker 4-retters middag.

Allerede inden man træder ind i Cirkusbygningen, starter showet, hvor man bliver  mødt af sang og musik midt på Jernbanegade. Her begynder 3 fantastiske performere at synge og sørger for at sætte en god stemning blandt de forventningsfulde gæster!

“Vi har arbejdet med VIVA i lang tid, og vores mål med denne livsbekræftende aften er at byde publikum på en musikalsk aften fuld af oplevelser, livsglæde og varige indtryk. Vi har samlet de bedste artister fra nær og fjern, og VIVA er klart et show, vi i den grad glæder os til at servere for publikum,” siger en forventningsfuld showproducer hos Wallmans, Johan Espeland.

The Roaring Twenties. Fotograf: John Resborn

Showet VIVA

VIVA er et show, der overrasker, imponerer og ikke mindst fortryller publikum. Den livsglade drag-værtinde Megan Moore aka Thomas Rosendal tager publikum i hånden gennem hele showet og skaber en rød tråd fra start til slut. Showet byder blandt andet på Elvis i sin fineste (uni)form, sing-a-long fest med ABBA og deres største hits som f.eks. “Waterloo”, “Dancing Queen” og “Mamma Mia” samt flere imponerende akrobat shows.
Finalenummeret er den perfekte, ekstravagante afslutning på showet og byder på numre, som vi alle kender og elsker – heriblandt “Baby One More Time”, “I Want It That Way”, “It’s My Life” og “I Kissed A Girl”. Her kan alle synge med, og det skaber en fantastisk afslutning på et fantastisk show. Dette nummer sætter for alvor gang i festen og leder op til natklubben, hvor man endelig selv kan få lov at danse løs.

Max Party. Fotograf: John Resborn

4-retters middag

Den 4-retters middag serveres under showet, og det er endda også de optrædende, der agerer tjenere mellem de mange indslag. Du kan vælge mellem flere menuer hos Wallmans – så om du er til kød, fisk, vegetarisk eller vegansk, så er det muligt. Vi fik serveret en “oksemørbrad menu” og en “vegetarisk menu”. Her bød den første ret på Wallmans signatursuppe, en form for hummerbisque, som var min klare favorit af retterne. Herefter fik vi en klassisk, italiensk inspireret tapas, som bestod af 3 små retter, og den vegetariske bestod af en bao med knoldselleri og asiatisk krydret mayo. Hovedretten var her ramensuppe med nudler og marinerede svampe, hvor den anden var oksemørbrad med trøffelemulsion, kartofler og rødvinssauce. Aftenens menu blev afsluttet med en Key lime pie med digestivekiks samt en hvid chokoladekage. Som man kan høre, var retterne fra vidt forskellige gastronomiske køkkener, men smagte alle dejligt. Alt i alt en god menu, som dog ikke er det, man husker mest fra aftenen grundet det storslåede show!

The Roaring Twenties. Fotograf: John Resborn

Wallmans er den perfekte anledning til en ekstraordinær oplevelse. Om du skal fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje, så er det en god mulighed med Wallmans show VIVA! Læs mere om Wallmans her.

Hvor: Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 København V
Hvornår: Hver torsdag, fredag og lørdag til juni 2023
Pris: Billetter fra 594 kr. – 1.474 kr. Du kan købe billet her.

I samme kategori

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
lucia-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza