Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

5 måder at nyde sensommer på

Du lunefulde danske sensommer. Hele juni og juli er vi blevet snydt for sol og varme. Og nu hvor vi skal tilbage på skolebænken eller arbejde, så kommer varmen selvfølgelig. Så her får du nogle måder, hvorpå du kan nyde de sidste dyrebare solstråler.

Vin i sensommer solen

1. Riga-boden: På indre Vesterbro imellem Istedgade og Sønder Boulevard ved en kirke (!) finder du udendørsbaren Riga. Under de kulørte lamper kan du få vin i dets tre nuancer: hvid, rød og rosé til 40 kr. glasset. De serverer også lettere anretninger og tapas. På lune dage kan man nemt bruge hele aftenen her, mens livet passerer på Litauens Plads. De har kun åben hvis vejret passer, så hold øje med deres Facebook side.

2. Elmegade: I den snoede gade på Nørrebro kan du sidde på bænke på gaden mens du spiser vietnamesisk Banh Mi, drikker kaffe, vin eller øl, mens cyklisterne cruiser igennem gaden. Her går livet lidt langsommere – nok i håb om at sommeren varer lidt længere.

Grønne perler i byen

3. Bibliotekshaven: Denne lille grøn oase er godt gemt væk; klemt ind imellem Christiansborg og Det Kongelige Bibliotek. Modsat andre grønne steder i byen, så er der ikke særlig mange mennesker i Bibliotekshaven. Derfor kan du virkelig sidde og slikke sol i ro og fred og nyde lyden af springvandet. Du kan også gøre den til en del af en gåtur fx fra Christiansborg over til Den Sorte Diamant og videre med vandbussen til Islands Brygge.

4. Den grønne sti: Tag hele cykelturen fra Valby igennem Frederiksberg til Nørrebro. Du får set en helt anden og grønnere side af byen. Mange københavnere bruger den som en smutvej til og fra arbejde, men den er undervurderet som en sightseeingsrute. Man kommer forbi kolonihaver med roser og kører over fede cykelbroer.

En billig kop kaffe til en klassisk gåtur

5. Kaffix: Her får du alt for 12 kr. Cappuccinoen, kagen og sandwichen; det koster kun 12 kr. Det er et forfriskende modspil til de københavnske priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og som et plus så ligger Kaffix lige ved søerne, som er en københavnsk sommer-klassiker. Så få iskaffen to-go og gå en tur.

I samme kategori

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza