Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vores take away guide: Byens bedste pizza

Kender du noget bedre end en smagsfuld pizza? Den italienske klassiker er nok verdens bedste, mest belejlige og populære form for take away-spise. For uanset om den nydes i en solbeskinnet park, på stranden eller i sofaen på hjemmeadressen, er den altid et hit.

I København findes der utallige pizzeriaer med forskellige bud på hvordan en pizza skal smage, og denne guide er til dig, der gerne vil sætte tænderne i byens bedste take away pizza. Let’s be honest – det vil vi alle sammen!

Corsa Pizza – Den kvalitetsbevidste surdejspizza

Corsa Pizza
Foto: Corsa Pizza på Instagram

Hos Corsa Pizza får du lækre, leopardplettede, napolitanske surdejspizzaer for alle pengene! Der er kræset og kælet for detaljen, når de bedste økologiske råvarer fra både Italien og Danmark udvælges, og når dejen får lov at hæve hele fire døgn inden bagning. Den store kvalitetsbevidsthed kan i dén grad smages i hver eneste friske og smagfulde bid. Vi kan især tale varmt for Burrata og Meatballs-versionen.

Adresse: Østerbrogade 56, København Ø & Islands Brygge 83B, København S
Prisklasse: 95 – 145 kr. for en pizza
Website: Corsapizza.dk
Levering? Ja. Bestil her eller bestil via Wolt.

BEHOV – Sammensæt din egen pizza

BEHOV
Foto: BEHOV på Instagram

Har du også et kæmpe pizza-behov? Og vil du gerne selv vælge hvad der skal på din pizza? Så skal du smutte forbi ‘spisebutikken’ BEHOV! Her får du selv lov at vælge bunden, saucen, osten og diverse toppings – det føles jo næsten som om man selv har lavet den! Hvis ikke du har mod på selv at stå for indholdet i pizzabakken, kan du også vælge én af ‘De Urørlige’ varianter. De smager himmelsk!

Adresse: Rentemestervej 94, København NV & Åboulevarden 7, København V
Prisniveau: 70 – 110 kr. for en pizza.
Website: Behovpizza.dk
Levering? Ja, gennem Wolt. Ellers kan den forhåndsbestilles og hentes i en af butikkerne her.

Frankies Pizza – Den moderne og kreative pizza

Frankies Pizza
Foto: Frankies Pizza på Instagram

Frankies Pizza er Madklubbens bud på en moderne pizzajoint, hvor den hyggelige og uformelle stemning er i fokus. Her bages pizzaerne i stenovn, og på menukortet finder du et bredt udvalg af både klassiske og kreative kreationer. Hver måned står en kendt person desuden for at sammensætte ”månedens pizza”, som – alt efter smag og behag – kan være vildt lækre! Hos Frankies kan du også få pizza til dessert: Bestil deres Nutella-calzone med mascarpone, Oreos og hasselnødder. Mmmmh!

Adresse: Hellerup, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Grønnegade, Israels Plads og Strøget. Find den nærmeste her.
Prisklasse: 95 – 135 kr. for en pizza
Website: Frankiespizza.dk
Levering? Ja, gennem Wolt. Ellers kan du forudbestille en ”selvhenter” hos den nærmeste Frankies her.

Pico Pizza – Til den ubeslutsomme

Pico Pizza
Foto: Pico Pizza på Instagram

Kender du også frustrationen ved ikke at kunne vælge mellem den ene og anden pizza? Vi har alle været der. Hos Pico er det problem løst! For i stedet for én pizza får du, ved at bestille ’Pico Trio’, i stedet hele tre små surdejspizzaer. Der er frit valg på menuen, så du kan vælge nøjagtig den trio, der får dit pizzahjerte til at banke. Vælg desuden mellem de velkendte klassikere og nye fortolkninger, eller vegetariske, veganske, glutenfri og halalvenlige pizzaer.

Adresse: Skyttegade 3, København N & Vesterbrogade 135, København V
Prisklasse: En menu á 3 mini-pizze koster 130 kr., og én mini-pizza 45 kr. stykket.
Website: Picopizza.dk
Levering?
Ja, bestil via Wolt, eller forudbestil og afhent selv i butikkerne.

Stefanos Pizzabar – Den lokale pizza-favorit

Stefanos Pizzabar
Foto: Stefanos Pizzabar på Instagram

Skal du sætte tænderne i en af byens allerbedste bud på den italienske hofret, så skal du bestille fra den lokale favorit Stefanos Pizza. Her er kvaliteten i top, bunden er crunchy og fyldet er perfekt sammensat. Vælg mellem et stort udvalg af pizza – lige fra de traditionelle til de hvide, vegetariske og veganske versioner. Der er intet at sige til Stefanos Pizza’s status som pizzahit på både Nørrebro og nu også Østerbro.

Adresse: Ourøgade 38, København Ø & Stefansgade 33, København N
Prisklasse: 75-95 kr. for en pizza.
Website: Stefanospizza.dk
Levering? Ja! Bestil via Wolt, eller forudbestil her og hent selv i den nærmeste butik.

Gorm’s – Koldhævede gourmetpizzaer

Gorm's
Foto: Gorm’s på Instagram

Det bornholmske, autodidakte pizza-geni Gorm Wisweh startede i 2008 Gorm’s med drømmen om at skabe et sted han selv ville elske at besøge. I dag er der ingen tvivl om at folk elsker at besøge Gorm’s – for de populære restauranter findes i hele landet, hvor de byder på koldhævede gourmetpizzaer og eksperimenterer med smag, udtryk og konsistens. Pizzaerne bliver bestemt ikke ringere af at blive taget med hjem – Gorm’s er vinder af ‘byens bedste take away’-pris!

Adresse: København K, København V & København S.
Prisklasse: 100 – 130 kr. for en pizza
Website: Gormspizza.dk
Levering? Ja, bestil gennem Wolt for levering, eller forudbestil her og hent selv hos butikkerne i enten Nyhavn eller Torvehallerne (de andre holder corona-lukket i øjeblikket)

Forno A Legna – Den autentiske, italienske pizza

Forno A Legna
Foto: Forno A Legna

I hjertet af Frederiksberg ligger det italienske pizzeria Forno a Legna. Her bages de traditionelle, autentiske pizzaer i en brændeopvarmet stenovn, hvor de får dén tynde og sprøde bund, som københavnerne gerne står i kø for. Det populære sted er især kendt for de tilforladelige priser og deres mange varianter af pizza bianca – ”hvid” pizza – uden tomatsauce. Her kan vi anbefale Tartufo og Cremaa de carciofi to go!

Adresse: Falkoner Allé 42, Frederiksberg
Prisklasse: 62 – 89 kr. for en pizza.
Website: Forno a Legna Facebook-side
Levering? Ja, bestil via Wolt.

Pizzeria MaMeMi – Den sprøde OG bløde pizza

Pizzeria MaMeMi
Foto: Pizzeria MaMeMi på Instagram

De tre erfarne pizza-troldmænd fra MaMeMi på Vesterbro tryller med ægte, italienske kvalitetspizzaer lavet på økologiske og sæsonbetonede råvarer. Mens der ofte eksperimenteres med det lækre bløde fyld, hæver den sprøde bund forinden bagning altid i mindst 48 minutter. Tag en pizza fra MaMeMi med hjem og inviter tankerne og smagsløgene en tur til Italien!

Adresse: Mysundegade 28, København V
Prisklasse: 105 – 125 kr for en pizza.
Website: Pizzariamemami.dk
Levering? Ja! Bestil her for levering eller afhent selv.

OTTO Pizza – Den prisvenlige napoletana

OTTO Pizza
Foto: OTTO Pizza på Instagram

På trods af verdensomspændende pandemi og lockdown vol. II har det nye, moderne pizza-spiseri OTTO på ingen tid indtaget en vigtig plads i de madglade københavneres hjerter. Hér serveres sprøde, napolitanske pizzaer med tynd bund og de karakteristiske leopardplettede skorper. Det er det simple, de økologiske, in-house-råvarer og den høje kvalitet, der er i højsædet, når du bestiller en pizza fra OTTO. Og så er prisen heller ikke helt dum, hvis vi skulle sige det.

Adresse: Værnedamsvej 18, København V
Prisklasse: 70 – 95 kr. for en pizza.
Website: Ottopizza.dk
Levering? Ja. Bestil her og vælg enten levering eller hent selv.

The Pizza Bro – Den økologiske med attitude

The Pizza Bro
Foto: The Pizza Bro

I den lille, charmerende pizzatrailer på Islands Brygge finder du The Pizza Bro. Her får du kvalitetsbevidst, økologisk og sprød pizza bagt i brændefyret ovn – og den smager lige i skabet! Den brændefyrede ovn er desuden skyld i pizzaernes helt særlige udtryk og attitude. Bag The Pizza Bro står grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo, der i denne omgang har kastet sin kærlighed på den italienske successpise.

Adresse: Njalsgade 19D, København S
Prisklasse: 90 – 125 kr. for en pizza.
Website: Pizza Bro på Facebook
Levering? Ja, bestil via Wolt for levering, eller gå forbi den lille pizzatrailer på Bryggen og hent selv.

Dal Forno – Den sådan VIRKELIG gode pizza

Dal Forno
Foto: Dal Forno på Instagram

På hyggelige Værnedamsvej finder du det endnu hyggeligere lille pizzeria og foccaceria Dal Forno, og her kan du – i de fineste skriggule pizzabakker – få et mundvandsfremkaldende ‘slice’ eller en hel pizza med dig hjem. Hemmeligheden bag den gode smag og crunch er tålmodighed: Hos Dal Forno får dejen nemlig lov til at hæve i de magiske 72 timer før bagning. MUMS!

Adresse: Værnedamsvej 9, Frederiksberg
Prisklasse: 60 – 120 kr. for en pizza.
Website: Dalforno.dk
Levering? Ja, bestil via Wolt, eller tag selv forbi den lille biks og afhent din bestilling.

Pizza Hytten – Aarhusianernes yndlingspizza

Pizza Hytten
Foto: Pizza Hytten på Instagram

Det tog ikke den sicilianske ejer Angelo længere end ét år i Aarhus, at gøre Pizza Hytten til aarhusianernes foretrukne pizzapusher. Nu er det succesfulde pizzakoncept også kommet til København – og her får du altså god smag, fornuftige faste priser og enorm pizza-kærlighed for alle pengene! Vælg mellem et stort og lækkert udvalg og nyd en nem aftensmad derhjemme eller i forårssolen.

Adresse: Tapperitorvet 1, København V
Prisklasse: Altid 79 kr for en pizza.
Website: Pizzahytten.dk
Levering? Ja, bestil via Wolt for levering, eller bestil her og hent selv i butikken.

SURT – Den syrligt gode pizza

SURT
Foto: SURT på Instagram

Hos SURT i Carlsberg Byen kan du forvente surdejspizza med den helt perfekte mængde syre – lige så det kilder på begge sider af tungen! Er du frisk på at prøve noget nyt og anderledes, eksperimenteres der desuden her med utraditionelt fyld som fermenteret chili og blå østershatte. Stenovnspizzeriaet, som åbnede i 2019, har på kort tid indtaget den københavnske pizzascene med storm – og med god grund.

Adresse: Bag Elefanterne 2, København V
Prisklasse: 105 – 165 kr. for en pizza.
Website: Surtcph.dk
Levering? Ja, bestil via Wolt for levering. Ring for bestilling til afhentning.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information