Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

11 fantastiske rooftops i København

Det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side i disse dage, og er der nogen bedre måde at nyde det på end på en lækker rooftop-terrasse med dejlig mad, en kold drink i hånden og en 360 graders udsigt over Københavns tage? Jeg tror det ikke!

Tænker du også straks på New York, når du hører ‘rooftop’, så må vi bringe dig en herlig nyhed: Der findes faktisk en række helt fantastiske, eksklusive og stemningsfulde rooftop-restauranter og barer lige her i København! Her får du et overblik over vores favoritter.

Mangler vi en rooftop i København? Tip os gerne på tip@tipkbh.dk

Level Six

Rooftop københavn
Instagram: @levelsix_cph

Scandic Nørreport åbnede sidste sommer en skøn rooftop midt på Nørreport. På toppen af menneskemylder og trafikkaos finder man Level Six. Som navnet antyder, placerer tagterrassen sig på 6. etage, og har dermed udsigt over det pulserende København. Her kan du nyde hele 21 forskellige lokale, danske gins, smukke cocktails og ikke mindst dejlig mad. De har endda også en skjult “bagterrasse”, hvor der afholdes events, hvilket også er det perfekte sted til fejring af private arrangementer!

Adresse: Frederiksborggade 18, 1360 København K
Åbningstider: Hver dag fra kl 07:00-00:00

Illum Rooftop

Instagram: @illumcph

På toppen af ILLUM finder du en af byens største og mest velbesøgte rooftops med lækre restauranter, barer og den smukkeste udsigt over Københavns historiske bygninger. Her kan du slå dig ned i sommervarmen og nyde alt lige fra velsmagende hummer og sprød pizza til sprudlende bobler og friske drinks.

Adresse: Østergade 52, 1001 København K
Åbningstider: Hver dag fra kl 10-23 (Køkkenet er åbent 11-21)

Zoku Copenhagen

Rooftop København
Instagram: @zokucopenhagen

På toppen af Zoku Copenhagen finder du alt, hvad dit rooftop-hjerte begærer! Tag elevatoren til 5. etage og få den varmeste velkomst i byen med eksotiske planter. Hvad enten du har lyst til en morgenkaffe, et lækkert måltid, et atmosfærisk arbejdssted eller at komme helt ned i gear med en drink i en hængekøje, kan du gøre det på deres lækre tagterrasse med udsigt over Amagers skyline.

Psst! Zoku afholder events hver weekend med blandt andet live musik – se mere på deres Facebook side.

Adresse: Amagerfælledvej 108, 2300 København S
Åbningstider: Søn-tors kl 07:00-24:00 & fre-lør kl 07:00-01:00

Skybar Sticks ‘n’ Sushi

Rooftop København
Hjemmeside: sticksnsushi.com

På toppen af Harbour Tower på Tivoli Hotel & Congress Center ligger byens højest placerede Sticks ‘n’ Sushi, der altid er god for en fantastisk sushi-oplevelse. På restaurantens store og eksklusive rooftop på 12. etage inviteres gæsterne til at nyde deres middag eller lækre drinks i selskab med en vidunderlig udsigt.

Adresse: Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V
Åbningstider: Søn-tors kl 11:00-24:00 & fre-lør kl 11:00-01:00

Hotel Danmark

Rooftop København
Instagram: @brochnerhotels

Om du er hotel-gæst eller ej, så er du altid velkommen på The Rooftop på toppen af Hotel Danmark – eller rettere sagt: På toppen af København! Med en imponerende, 360 graders udsigt og loungemøbler, grønne planter og kølige drinks i baren, er The Rooftop en sand urban oase midt i byen!
Psst! I løbet af sommeren holdes også DJ-sessions på tagterrassen med gratis adgang for alle.

Adresse: Vester Voldgade 89, 1552 København K
Åbningstider: Hver dag fra kl 08:00 – 23:00

Læs også: De bedste is i København

Tramonto

Rooftop København
Hjemmeside: tramonto.dk

Det luksuriøse Hotel Ottilia midt i København har også en fantastisk rooftop-restaurant og bar på taget. På Tramonto rooftop kan du få udsøgt, autentisk italiensk mad til en skøn udsigt over Carlsberg Byen og resten af København. Hen mod aftenen bliver terrassen til bar- og loungeområde – og udsigten bliver bestemt ikke dårligere med en god cocktail i hånden! Hver fredag og lørdag mellem kl. 17-20 kan du desuden nyde stemningsfuld riviera lounge-musik på deres rooftop!

Adresse: Bryggernes Plads 7, 1799 København V
Åbningstider: Man-fre kl 12:00-24:00 & lør-søn kl 13:00-24:00

Hotel Sanders

Rooftop København
Instagram: @hotelsanders

Hotel Sanders fantastiske tagterrasse er måske overdækket – men det gør den bestemt ikke mindre besøgsværdig! Her finder du en lille, grøn oase indrettet med smukke bambus-møbler og en masse unikke vintage-designs. Her kan kaffen og kagen – eller aftensmaden og vinen nydes i dejlige omgivelser og med en betagende udsigt over de københavnske tage.

Adresse: Tordenskjoldsgade 15, 1055 København K
Åbningstider: Hver dag fra kl 12:00-22:00

Manon les Suites

Rooftop København
Hjemmeside: guldsmedenhotels.com

Udover at Manon les Suites nok er et af Københavns mest unikke og bjergtagende hoteller med en bohemisk pool-oase, der sender tankerne en tur til Bali-agtige tilstande, så har de simpelthen også én af byens lækreste tagterrasse-restaurant og bar med udsogt over søerne. Her kan du få serveret en gourmet asiatiask fusions menu af en stjernekok, og du kan selfølgelig også nyde god vin, øl og cocktails til den helt store guldmedalje.

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Åbningstider: Alle dage fra kl 08:00-22:00

Nimb

Rooftop København
Instagram: @nimbcopenhagen

På taget af den ikoniske restaurant, brasserie, bar og hotel, Nimb, ved Tivoli i København, finder du den mest fantastiske tagterrasse med opvarmet pool, lounge-stemning og en enestående udsigt. Terrassen er primært forbeholdt hotellets gæster, men i løbet af sommeren afholder Nimb en række arrangementer på udvalgte onsdage med 3-retters menu, live-musik, bar og solnedgang, som gør det muligt for alle at opleve den eksklusive tagterrasse. Du kan se datoerne for arrangementet “Nimb Nights Open Air” og bestille billetter her.

Adresse: Bernstorffsgade 3, 1577 København V
Åbningstider: Alle dage fra kl 07:00-23:00

Next House Copenhagen

Rooftop København
Instagram: @nexthousecopenhagen

På toppen af Next House Copenhagen har de skabt et helt nyt, grønt mødested med en 360 graders udsigt over Københavns tage. Det er urban oase med grønne kroge, loungemøbler og god musik. Gæst eller ej – alle er velkomne og det er det perfekte sted, hvor du både kan møde lokale eller rejsende i alle aldre til kolde øl, vin og drinks. Her garanteres du en newt level hostel-oplevelse!

Adresse: Bernstorffsgade 27, 1577 København V
Åbningstider: Tors-lør kl 14:00-22:00 & søn kl 12:00-17:00

Midsommar

rooftop København
Instagram: @midsommarcph

Midsommar er en skøn nyåbnet rooftop med en beliggenhed i hjertet af Nørrebro. Her kan du  nyde en kold cocktail fra Aeris eller øl fra Hogänäs fra deres hyggelig bar. Du har også mulighed for at få en lækker grill-middag, hvor du både kan nyde spareribs, burger og meget andet. Midsommar holder løbende arrangementer som f.eks. midsommerfest, krebsegilde og oktoberfest.

Adresse: Nørrebrogade 18 B, 2200 København N
Åbningstider: Hver dag fra kl 11:30-23:00

Læs også: 6 nye spisesteder, du skal kende i København

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Amazing Space

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Amazing Space