Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gotland – Café & Vinbar: En vinoplevelse af høj kvalitet

Hvad lyder bedre end en aften i uformelle og hyggelige omgivelser, fyldt med god service, delikate retter og ikke mindst lækre vine af særdeles høj kvalitet? Alt dette – og meget mere – kan du få fingrene i, hvis du gør et smut forbi Gotland, som er en lokal Café og Vinbar på et idyllisk hjørne af Østerbrogade i København.

Foto: Gotland – Café & Vinbar

Her serveres en bred vifte af både mad og drikke – heriblandt vine og god mad, som kan nydes i de smukke omgivelser, hvor den nordiske indretning giver stedet et hyggeligt og eksklusivt præg.

Den gode oplevelse i højsædet hos Gotland

Den gode smag er en ganske væsentlig faktor, når du besøger Gotland – Café og Vinbar. Her bliver ikke gået på kompromis med noget, hvilket også sikrer et højt kvalitetsniveau – uanset hvad du skulle vælge at bestille.

Derudover vægtes service og gode gæsteoplevelser meget højt, hvad enten du blot kigger forbi for en kort stund eller bliver hængende i længere tid.

Hvis vejret tillader det, er det også muligt at nyde eftermiddagssolen under trækronerne, imens du betragter det summende liv på Østerbrogade med et glas i hånden.

Gotland har et bredt sortiment

Et utal af lækre vine er at finde på menukortet, og selvom stedet er indrettet med inspiration fra Norden, så er både vine fra Sydeuropa og resten af verden en del af sortimentet, som består af alt fra naturvin til mere klassisk vin fra anerkendte importører, der er valgt ud fra en række kriterier for god kvalitet.

Vinene er desuden afstemt efter menukortet, hvilket er gjort med omhu og med hjælp fra en gastronomisk specialist, således at din vinoplevelse vil være yderst tilfredsstillende og ikke mindst velsmagende.

Alle vine sælges i glas, så du som gæst har mulighed for at smage forskellige vine eller blot købe et enkelt glas.

Skulle du derimod være mere til en god kop kaffe, sodavand eller en god kvalitetsøl, så kan du alligevel slukke tørsten, da disse drikkevarer også tilbydes.

Hvis anledningen for dit besøg er festlig, så har Gotland – Café & Vinbar også bobler som en del af sortimentet. Her tilbydes både spansk Cava og fransk champagne, som man som gæst har mulighed for at købe enten på glas eller som hel flaske.

Foto: Gotland – Café & Vinbar

Noget til både den lille og den store sult

Hvis sulten trænger sig på imellem de mange lækre vine, så giver Gotland – Café & Vinbar dig også muligheden for at nyde et lækkert måltid mad i den afslappende atmosfære.

Menukortet er sammensat med blik for kvalitet og god smag, hvilket gælder for både mad og drikke. Så hvad end du ønsker et fuldt måltid med hovedret og dessert, eller blot skal have lidt lækkert til ganen på farten, så skal der nok være noget, der falder lige præcis i din smag.

Til den lille sult er blandt andet lækre salater, smørrebrød, østers eller franske oste at finde, mens der som større måltider tilbydes en ny simreret hver uge, samt det populære Gotland-bræt, hvor charcuteri, ost og friskbagt brød indgår. Dette fås både i en lille og en stor udgave.

Som et nyt tiltag, så har Gotland også åbnet dørerne for at man kan komme forbi i weekenderne løredag og søndag, og bestille morgenmad i form af en lækker brunchtallerken.    

Se hele menukortet her.

Der er altså ingen tvivl om, at Gotland – Café & Vinbar er et besøg værd, hvis du befinder dig i nærheden af København. Du bliver altid budt velkommen med et smil på læben, en masse lækre mad- og drikkevarer på menuen, samt med øje for, at det netop er dine ønsker, der er i centrum.

Praktisk

Adresse: Østerbrogade 224, København
Åbningstider: Mandag-torsdag: 11:00-23:00. Fredag: 11:00-00.00. lørdag 09:00-00:00 og Søndag: 09:00-23:00

Læs mere og book bord her.

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
L16_HDMS_Absalon_-_20070902

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
L16_HDMS_Absalon_-_20070902