Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

MØR Restaurant & Bar: kvalitetskød i Kødbyen

Når vi i dag endelig skal have kød, så skal det også være godt. Vi vil derfor ikke nøjes med en halvdårligt burger eller et tørt stykke kød. På MØR går de hverken på kompromis med råvarer, økologi, dyrevelfærd eller smag! Her kan du altså med god samvittighed bestille kvalitetskød af højeste kvalitet med fokus på sæsonbestemte råvarer.

MØR Restaurant & Bar. Hotel Scandic Kødbyen

MØR Restaurant & Bar ligger i hjertet af Kødbyen, og har dermed den perfekte placering blandt de mange hippe og stemningsfyldte restauranter, som Kødbyen emmer af. Restauranten er en del af Hotel Scandic Kødbyen, og har siden 2018 serveret mad med god smag til Kødbyens mange gæster.

Lækre cocktails

MØR Restaurant & Bar. Hotel Scandic Kødbyen

Når du træder ind på Hotel Scandic Kødbyen, er det første, der møder dig en moderne cocktailbar med tilhørende lounge og ikke mindst imødekommende bartendere. Cocktailkortet byder på et stort udvalg af lækre cocktails som shakes, røres og blendes, inden de elegant anrettes i flotte glas. Her er der noget til enhver smag, omend du er til de klassiske cocktails eller vil eksperimentere og prøve deres specielle varianter. Et smut i den smukke bar er en perfekt måde at starte aftenen på!

Åbent køkken og hyggelig atmosfære

MØR restaurant er flot indrettet med komfortable møbler, en dæmpet belysning og varme farver i særligt røde nuancer, som alt i alt skaber en hyggelig stemning i restauranten. I den ene side af restauranten er der et stort åbent køkken, hvor der grilles, steges og hakkes. Som gæst i restauranten kan du altså følge med i kokkenes mange tilberedningsprocesser, hvilket altid er en sjov bedrift. Desuden er der placeret flere montrer i restauranten, hvor du kan se deres kvalitetskød. Hvis du kigger godt efter, lægger du også mærke til restaurantens vægudsmykning, som igen giver referencer til deres møre kød.

Grillens magi

MØR Restaurant & Bar. Hotel Scandic Kødbyen

På MØR Restaurant & Bar er der noget at finde til enhver smag og lyst. Her kan du nyde småretter, Scandic klassiskere, hovedretter eller den helt store 3-retters. Kokkene bestemmer dagens 3-retters, som din tjener selvfølgelig fortæller dig meget mere om ved ankomst.

Deres småretter er perfekte at dele family style ved bordet, og her kan du blandt andet finde MØRs tatar, carpaccio af oksefilet, pil-selv rejer eller en anretning med tomat og stracciatella. Det er den perfekte måde at få lov til at smage lidt af hvert fra køkkenet alt imens, du får stillet den lille sult.

Deres hovedretter byder på et stort udvalg af forskellige udskæringer af kvalitetskød, så du kan få lige præcis din foretrukne! Her finder du f.eks. Krogmodnet dansk striploin, kalvemørbrad fra Grambogård eller kyllingebryst af dansk velfærdskylling. Din tjener spørger selvfølgelig ind til, hvordan du ønsker kødet stegt, så du får det præcis, som du ønsker. Derudover har de også altid dagens fisk, som ligesom kødet grilles i det store åbne køkken. Om sommeren tænder de op i grillen udenfor, hvor du kan nyde cocktails og middag på deres hyggelige terrasse.

Når du har valgt din foretrukne udskæring er der et stort udvalg af delikate sides, som byder på forskellige saucer heriblandt bearnaise creme og rødvinssauce, økologiske pommes frites med urtesalt eller cremet majs, vesterhavsost og persille. Det kan være svært at vælge blandt de mange fristende sides, som er prikken over i’et til din hovedret! Sidstnævnte side er en klar anbefaling herfra.

Se hele menuen her.

MØR Restaurant & Bar. Hotel Scandic Kødbyen

Adresse: Skelbækgade 3A, 1717 København V

Åbningstider:

MØR Bar

Mandag til Torsdag: 12.00 – 00.00
Fredag og Lørdag 12.00 – 02.00
Søndag: Lukket

MØR Restaurant

Mandag til Lørdag: 18.00 – 22.00
Søndag: Lukket

Book dit bord her.

Kontakt: moer@scandichotels.com

Du kan også følge med på deres sociale medier her: Instagram & Facebook

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information