Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

10 instagram-venlige spisesteder i København

Du kan sikkert genkende det – du følger nogle på Instagram, hvis profil er fyldt med lækre billeder fra et eller andet spisested i København. Hvis du vil tage din egen instagram-konto til næste niveau, så har vi samlet 10 spisesteder i København, som du skal besøge.

Læs også: De 5 bedste frisører i København

Café Livingstone

Café Livingstone ved Søerne serverer både brunch, frokost og aftensmad. Med udsigt over Søerne og de små, moderne retter er det bestemt et instagram-billede værd! Du krydser af, hvad du vil have, så du kan helt selv styre, hvordan dit insta-billede skal se ud.

cafe københavn
Instagram: @cafelivingstone

NOHO

På NOHO i Kødbyen kan du nyde din mad under et loft fyldt med kirsebærblomster, som helt sikkert vil pynte på enhver instagram-profil. Du kan både få brunch og frokost i dagstimerne og aftensmad og cocktails, når mørket falder på. Om natten forvandles restauranten til en lækker cocktailbar!

restaurant københavn
Instagram: @noho_koedbyen

Mahalle

På den libanesiske restaurant Mahalle kan du få libanesisk tapas anrettet i små, autentiske skåle. Hvis du vil give din profil et eksotisk look, så skal du tage på Mahalle! Prøv f.eks. deres populære citrussalat eller halloumisalat, som ses i midten af billedet.

københavn restaurant
Instagram: @mahallecph

Pico Pizza

Pizza er ikke altid det bedste insta-billede, men hos Pico Pizza er det en anden sag. Hos Pico Pizza får du 3 valgfri små pizzaer, som ikke et til stå for. 3 små pizzaer – mere skal der ikke til for det perfekte insta-billede.

pizza københavn
Instagram: @picopizza_cph

Apollo Bar

En gemt gård, marmorborde og muslingeskaller – hvad mere kan man ønske sig til et instagram-billede? Pssst prøv deres bananbrød med dulce de leche, kakao nibs og havsalt for det helt perfekte billede!

restaurant københavn
Instagram: @apollo_bar

Beau Marché

Ønsker du et fransk look på din profil, så skal du besøge Beau Marché. Her finder du både franske fletstole, croissanter, fransk salat og ikke mindst vin i lange baner! Du kan helt sikkert få et godt billede med hjem efter et besøg på den hyggelige, franske café.

cafe københavn
Instagram: @beaumarchecph

Sonny

Man går aldrig galt i byen med et marmorbord og en kaffe – og det er netop, hvad du finder hos Sonny! Derudover kan du pynte dit billede med både morgenmad, salat, smørrebrød og hjemmebagte kager.

cafe københavn
Instagram: @sonnycph

Falang

Er du til thai-mad og pang farver, så skal du besøge Falang! Allerede inden du træder ind på restauranten bliver du mødt af en smuk lyserød bygning, som i den grad er et billede værd. Hele restauranten emmer af glade farver og smuk asaiatisk mad!

restaurant københavn
Instagram: @falangcph

Atelier September

Er en avocado-mad ikke bare altid et godt billede? Atelier September er en vegetarisk café midt i indre by på Gothersgade, som du helt sikkert har lagt mærke til på Instagram. Den moderne, lyse café med gammelt service, er et godt bud på dit næste insta-billede!

cafe københavn
Instagram: @atelierseptember

Hanzō

Hanzō byder indenfor i et asiatisk univers. Inden du træder ind på restauranten på Værnedamsvej, vil deres smukke undendørs facade kræve et billede. Her er der pyntet med hyggelige møbler, hvor man kan nyde en drink og nogle snacks, samt et væld af farverige blomster, som med sikkerhed giver et flot billede. Indendørs bliver du mødt af en rå, varm og farverig indretning.

restaurant københavn
Instagram: @hanzodk

Læs også: Sommerens koncerter og festivaler

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information